-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Wayne'o Rooney apeliacija atmesta – puolėjas praleis du mačus

Wayne'o Rooney apeliacija nebuvo patenkinta, todėl „Manchester United“ puolėjas bus suspenduotas dvejoms rungtynėms. Anglijos rinktinės narys praleis Anglijos čempionato dvikovą su Londono „Fulham“ ir FA taurės pusfinalio mačą su „Man City“ dėl to, kad šeštadienį įmušęs įvartį į „West Ham“ vartus keikėsi tiesiai į televizijos kamerą.
Wayne'as Rooney praleis dvejas rungtynes.
Wayne'as Rooney praleis dvejas rungtynes. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

W.Rooney pripažino, kad yra vertas nuobaudos, tačiau prieštaravo jos griežtumui: „Man tai neatrodo teisinga. Nesu pirmas ar paskutinis žaidėjas, kuris keikiasi. Priešingai nei daugelis kitų, aš iškart atsiprašiau. Ir vis tiek esu vienintelis žmogus, kuris praleis net dvejas rungtynes, vienos iš kurių – pusfinalis. Kad ir kaip būtų, tenka su tuo susitaikyti ir judėti toliau“.

Netinkamai išreikštas pergalingas puolėjo W.Rooney džiaugsmas rungtynėse tarp „West Ham“ ir „Manchester United“ komandų galutinai perpildė ir „Coca-Cola“ kompanijos savininkų kantrybės taurę.

Nepaisant to, kad Anglijos futbolo asociacijos sprendimu Rooney gavo dviejų mačų diskvalifikaciją, su juo bendradarbiauti atsisakė ir vienas pagrindinių rėmėjų.

Gaiviojo gėrimo „Coca-Cola“ kompanija visam laikui nutraukė kontraktą su futbolininku, kuris per pastaruosius kelis metus dėl savo demonstruojamo netoleruotino elgesio sukėlė pastarajai daug nepasitenkinimo.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius