Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijos futbolo čempionato 20-asis turas nukeltas į 2013 metų pavasarį

Eiliniame Rusijos futbolo sąjungos (RFS) vykdomojo komiteto posėdyje nuspręsta 20-ąjį šalies aukščiausiosios futbolo lygos turą nukelti į 2013 metų gegužės 26-ąją dieną.
Rusijos futbolo aistruolis
Rusijos futbolo aistruolis / „Scanpix“ nuotr.

RFS VK posėdyje buvo svarstomas tik vienas klausimas – 2012-2013 metų sezono šalies elitinės ir I futbolo lygų kalendoriaus pataisos.

Priimtas sprendimas, kad aukščiausiosios lygos 18 ir 19 turo susitikimai vyks anksčiau numatytomis datomis – t.y. šių metų lapkričio ir gruodžio mėnesiais. 20 turo rungtynės turėjo būti žaidžiamos gruodžio 13-ąją.

Rusijos futbolo taurės turnyro finalas iš gegužės 26 dienos nukaltas į 2013 metų birželio 1-ąją.

RFS prezidentas Nikolajus Tolstychas pranešė, kad 19 turo nukėlimas iš 2012-ųjų gruodžio į 2013-ųjų kovą netenkino pačios aukščiausiosios lygos klubų.

„Kalbant apie 19 turo nukėlimą iš 2012-ųjų gruodžio į 2013 metų kovą, tai šis variantas netenkino pačios aukščiausiosios futbolo lygos klubų. Komandoms labai nepatogu žaisti kovo pradžioje. Kitas variantas – 19 turo nukėlimas į 2013-ųjų gegužę – netenkino šalies nacionalinės rinktinės trenerio, dėl per didelio rungtynių skaičiaus gegužę“, – teigė N. Tolstychas.

„Kaip žinote, birželio 7 dieną Rusijos futbolo rinktinė žais 2014 metų pasaulio futbolo čempionato Europos zonos atrankos turnyro rungtynes svečiuose su Portugalija. Šis susitikimas labai svarbus, todėl rinktinei turi būti sudarytos palankiausios sąlygos ruoštis šiai dvikovai. Vykdomasis komitetas priimdamas sprendimus kalendoriaus pakeitime, vadovavosi išskirtinai rinktinės interesais“, – pareiškė RFS prezidentas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius