Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Saldaus pyrago atsikando Turinas: „Juventus“ „Serie A“ lygos titanų mūšyje patiesė „Napoli“ klubą

Saldžiausiu šios savaitės futbolo pyragu vadinta „Serie A“ lygos dvikova tarp „SSC Napoli“ ir Turino „Juventus“ futbolininkų žiūrovams padovanojo gražų reginį, o penkioliktąją pergalę lygoje iš eilės 1:0 rungtynių pabaigoje išplėšė Turino klubas.
Turino „Juventus“ futbolininkai
Turino „Juventus“ futbolininkai / „Scanpix“ nuotr.

Rungtynėse varžovų vartams dažniau grasino „Juventus“ ekipa, į „Napoli“ vartus iššovusi devynis kartus, tad nenuostabu, jog vienintelį įvartį pelnė būtent Turino klubas.

Pirmajame kėlinyje abi komandos keitėsi atakuojančios ekipos vaidmenimis, o rezultatyviausias lygos žaidėjas Gonzalo Higuainas ne kartą buvo atsidūręs pavojingų „Napoli“ atakų smaigalyje, tačiau pasižymėti nepavyko niekam.

Antrajame kėlinyje „Juventus“ ekipa pradėjo spausti savo varžovus, tačiau iki dvikovos pabaigos įvarčio įmušti nepavyko niekam. 62-ą minutę po gero Paulio Pogba perdavimo progą pasižymėti turėjo Paulo Dybala, tačiau jo smūgis skriejo šalia skersinio.

Tragiškai sezoną pradėjusi ir vienu metu net penkioliktoje vietoje buvusi „Juventus“ ekipa pirmą kartą šiemet iškopė į turnyrinės lentelės viršų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius