-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Samiras Nasri: „Kai uždirbi 240 tūkst. eurų per savaitę – alga nėra lemiamas veiksnys“

„Manchester City“ klubo saugas iš Prancūzijos Samiras Nasri savo buvusio klubo sirgalių kritiką ir įžeidinėjimus pavadino kvailystėmis. 27-erių saugas nuo 2011 metų yra vienas nemėgstamiausių „Arsenal“ sirgalių gretose, nes už didelę pinigų sumą persikėlė į „Manchester City“. Sekmadienį šios dvi komandos kovos dėl „Community Shield“ apdovanojimo.
„Manchester City“ nemažina apsukų.
Samiras Nasri / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Trejus metus Londono praleidęs futbolininkas 2011 m. už 27,5 mln. eurų mokestį persikėlė į „Manchester City“. Futbolininko teigimu, tai buvo sprendimas dėl geresnės karjeros ir trofėjų, o ne vien dėl didesnio atlyginimo.

„Manau, kad visi sirgalių įžeidinėjimai yra kvaili. Niekada nebuvau „Arsenal“ klubo fanas, aš nesu iš Londono. Mes esame futbolininkai ir visada ieškome savo karjerai geriausios vietos.

Perėjimas į „Manchester City“ buvo geriausias mano karjeros sprendimas, nes nuo tada aš turiu geresnį gyvenimą, iškovojau daug titulų“, – kalbėjo S.Nasri.

Saugas nėra vienintelis dėl didesnio atlyginimo ir titulų „bado“ palikęs „Arsenal“ komandą. Vis dėlto, futbolininkas teigė, kad tai nėra jokia išdavystė.

„Kiti tai mato kaip išdavystę, tačiau taip nėra ir jie turi su tuo susitaikyti. Jei ne, nedarysiu iš to bėdos, tegul jie elgiasi, kaip nori. Aš tiesiog priėmiau sprendimą, kuris mano karjerai buvo tinkamas. Tą patį padarė ir Bacary Sagna, ir Kolo Toure, ir Emmanuelis Adebayoras.

Sirgaliams visada atrodo, kad tai daroma tik dėl pinigų, bet taip nėra. Žinoma, tai yra svarbus faktorius, tačiau ne vien atlyginimas lemia pasirinkimus. Kai uždirbi 240, 190 ar 120 tūkst. eurų per savaitę, atlyginimas tavo gyvenime nebėra lemiamas faktorius“, – pasakojo S.Nasri.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius