-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

San Paulo futbolo stadiono prakeiksmas – čia žuvo jau trečias statybininkas

Brazilijai vis dar rengiantis 2014 metų Pasaulio futbolo čempionatui ir baigiant vykdyti kai kurių stadionų statybas, San Paule žuvo darbininkas. Fabio Hamiltonas da Cruzas šeštadienį nukrito iš septynių metrų aukščio. Jis tapo tapo trečiąja „Corinthians Arena“ stadiono auka.
„Corinthians Arena“
„Corinthians Arena“ / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Darbininkas įrenginėjo grindis papildomai pristatomose „Corinthians“ stadiono tribūnose. Brazilijos sporto ministerija šeštadienį taip pat patvirtino statybininko žūtį ir kartu su FIFA pareiškė užuojautą jo šeimai.

Brazilijai rengiantis pasaulio futbolo čempionatui F.H.de Cruzas tapo jau septintuoju žuvusiu statybininku šios šalies stadionuose, kurių statybos pabaiga smarkiai vėluoja.

„Corinthians“ stadionas turėjo būti baigtas jau gruodį, tačiau lapkritį nukritęs didelis kranas čia užmušė du darbininkus, tad statybų pabaiga buvo atidėta.

48 tūkst. vietų stadiono pertvarkymas yra vienas brangiausių Brazilijos pradėtų projektų prieš pasaulio čempionatą. Stadione yra įrenginėjama 20 tūkst. laikinų vietų – būtent prie jų dirbo ir žuvęs žmogus.

Rengiantis 2010 metų Pasaulio futbolo čempionatui Pietų Afrikos Respublikoje žuvo du statybininkai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius