Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Santos“ treneris: būtų kažkas neįtikėtino, jei Lionelis Messi ir Neymaras kartu žaistų „Barcelona“ klube

„Santos“ futbolo klubo treneris Muricy Ramalho įsitikinęs, kad talentingasis puolėjas Neymaras labiausiai tiktų „Barcelona“ ekipos žaidimui ir su Lioneliu Messi galėtų sukurti dar nematytų stebuklų futbolo aikštėje.
Neymaras ir Lionelis Messi. Ar kada nors jie rungtyniaus viename klube?
Neymaras ir Lionelis Messi. Ar kada nors jie rungtyniaus viename klube? / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Neymaras

„Santos“ klubo puolėjas Neymaras buvo išrinktas geriausiu Pietų Amerikoje rungtyniaujančiu futbolininku ir įtrauktas į „Auksinio kamuolio“ nominantų sąrašą. Tarp trijų geriausių nominantų šio brazilo pavardės nėra, o pagrindiniu favoritu laimėti prestižinį apdovanojimą įvardijamas argentinietis Lionelis Messi.

„Santos“ treneris neabejoja, kad jo auklėtinis – būsima pasaulio futbolo žvaigždė, kuri labai greitai prilygs geriausiems dabartiniams futbolo žaidėjams. 

„Jis fantastiškas futbolininkas ir jis bus genijus. Neymaras tobulėja ir pamažu ima tapti tokiu pat geru kaip Messi ar Cristiano Ronaldo“, – tikino Muricy Ramalho.

Strategas puikiai žino, kad Neymaru jau dabar domisi galingiausi futbolo klubai. Tarp jų – Madrido „Real“ ir „Barcelona“.

M.Ramalho puikiai pažįsta jaunąjį talentą ir žino jo stipriąsias savybes. Jo manymu, Neymaras turėtų rungtyniauti Barselonoje, nes žaisdamas Madride neturėtų tokių gerų galimybių atsiskleisti. 

„Pagal Neymaro charakterį jam labiausiai tiktų “Barcelona„. Kiekvienas mėgaujasi šios komandos žaidimu. Tai ekipa, kurioje žaidėjai geriausiai jaučia vienas kitą. Šiandien Madrido klubas turi puikų trenerį, bet jis daugiausia dėmesio skiria taktikai, o ne kūrybai. 

Mano nuomone, Neymarui galėtų būti sunku žaisti tokio tipo futbolą. Neymaro negalima pastatyti konkrečioje pozicijoje ir ten jį palikti. Tai būtų pražūtinga šiam vaikinui. Šiai dienai ideali komanda Neymarui – “Barcelona„. Būtent joje jis galėtų kur kas greičiau atsiskleisti ir parodyti, ką sugeba“, – kalbėjo „Santos“ treneris. 

„Vieną dieną aš visa tai pamatysiu savo akimis. Būtų fantastiška išvysti kartu rungtyniaujančius Messi ir Neymarą. Esu tikras, kad tai būtų kažkas neįtikėtino“, – teigė M.Ramalho.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius