-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savo progų neišnaudoję „Žalgirio“ futbolininkai pralaimėjo bosnių klubui

Vilniaus miesto futbolo draugijos „Žalgiris“ komanda trečiadienį draugiškose rungtynėse 1:2 (0:2) nusileido Bosnijos ir Hercogovinos aukščiausiosios lygos „Čelik Zenica“ ekipai.
VMFD „Žalgiris“ ir „Čelik Zenica“ rungtynės.
VMFD „Žalgiris“ ir „Čelik Zenica“ rungtynės. / S.Čirbos nuotr.

Nors Umage (Kroatija) stovyklaujantys žalgiriečiai turėjo iniciatyvą, bet įvarčius dažniau mušė varžovai. Pirmame kėlinyje „Čelik Zenica” susikūrė dvi progas ir abi išnaudojo.

Po pertraukos Calumas Elliotas sušvelnino rezultatą. 50 minutę jis galva pasiuntė kamuolį į vartų tinklą.

Žalgiriečiai turėjo dar kelias puikias progas išlyginti rezultatą, bet atakų pabaigoje vis pritrūkdavo tikslumo. Arčiausiai tikslo buvo Raimondas Vilėniškis, kurio smūgiuotas kamuolys pataikė į skersinį. Rungtynių pabaigoje Arminas Vaskela nepasinaudojo puikia proga pelnyti įvartį. Po perdavimo iš krašto jis iš kelių metrų nepataikė į vartus.

„Sugebame susikurti progų, bet pritrūksta tikslumo. Taip yra todėl, kad žaidėjai sunkiai dirba treniruotėse, – sako VMFD „Žalgiris“ komandos vyriausiasis treneris Damiras Petravičius. – Puolant komandai jau pavyksta demonstruoti žaidimą, kurio reikalauju per treniruotes.  Ginantis mums vis dar trūksta koncentracijos. Pirmame kėlinyje varžovai du kartus smūgiavo į vartus ir pelnė du įvarčius. Pralaimėjome dar kartą, bet šių nesėkmių nereikia sureikšminti. Dabar mūsų pagrindinis tikslas ne rezultatai, o žaidimo kokybė.“

„Čelik Zenica“ klubas Bosnijos ir Hercegovinos futbolo čempionate šiuo metu užima septintą vietą tarp 16-os ekipų.

Kitas draugiškas rungtynes VMFD „Žalgiris“ komanda žais šeštadienį. Žalgiriečiai išmėgins jėgas su Slovėnijos futbolo lygoje penktą vietą užimančiu klubu – Velenės „Rudar”. 

VMFD „Žalgiris“ – „Čelik Zenica 1:2 (0:2)
Įvartį žalgiriečiams 50 min. pelnė Calumas Elliotas
VMFD „Žalgiris“ komandoje žaidė: Armantas Vitkauskas (46‘ Marius Rapalis); Jaunius Juozaitis (83‘ Karolis Urbaitis), Luka Peričius, Algis Jankauskas, Egidijus Vaitkūnas (46‘ Arminas Vaskela); Tomislavas Pekas (70‘ Povilas Krasnovskis), Andrejus Nagumanovas (65‘ Raimondas Vilėniškis), Mantas Kuklys (57‘ Paulius Janušauskas), Mario Grgurovičius (86‘ Markas Beneta), Vaidas Šilėnas; Calumas Elliotas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius