Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Schalke“ futbolo fanus neramina klubo ryšiai su Vladimiru Putinu

Gelzenkircheno „Schalke“ futbolo ekipos fanai išsiuntė atvirą laišką klubo garbės tarybai nuogastaudami dėl komandos ryšių su Rusijos Federacijos prezidentu Vladimiru Putinu.
„Schalke“ sirgaliai
„Schalke“ sirgaliai / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Rusijos valdžia yra pagrindinė kompanijos „Gazprom“, kuri nuo 2007 metų sausio remia Vokietijos klubą, akcininkė. Rėmimo sutartis pasirašyta iki 2017 metų. Dujų milžinė yra įsipareigojusi per kiekvienus metus „Schalke“ ekipai skirti po 15 milijonų eurų.

Klubo tarybos pirmininkas Clemensas Toenniesas, valdantis mėsos perdirbimo įmonę, kurios apyvarta per metus siekia kelis milijardus eurų, susitikimo su V.Putinu neseniai pasibaigusiose Sočio žiemos olimpinėse žaidynėse ir teigia gavęs patvirtinimą, jog Rusijos prezidentas ir toliau rems komandą, nes yra didelis ekipos fanas.

„Kalbėjausi su Vladimiru Putinu. Vienas iš jo norų yra tai, kad mūsų komanda atvyktų rungtyniauti į Rusiją“, – „Sport Bild“ teigė vienas klubo vadovų.

„Schalke“ aistruoliams nerimą kelia pastaruoju metu vykstantis konfliktas tarp Rusijos ir Ukrainos, dėl kurio, pasak ekipos fanų, „Gazprom“ gali patirti nuostolių ir nebepervesti žadėtos sumos į Vokietijos klubo sąskaitą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius