-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Scolari – atleistas iš „Chelsea“ (atnaujinta 23.59 val.)

„Chelsea“ oficialus tinklalapis pranešė, kad komanda atsisveikina su vyriausiuoju treneriu Luizu Felipe Scolari – jis atleidžiamas dėl prastų komandos rezultatų šį sezoną. Jį gali pakeisti Guusas Hiddinkas.
Luiz Felipe Scolari
Luizas Felipe Scolari / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Luiz Felipe Scolari
Luizas Felipe Scolari

Tinklalapis teigia, kad sprendimas atleisti 60-metį specialistą, 2002 metais Brazilijos rinktinę atvedusį iki pasaulio čempiono titulo, priimtas su viltimi, jog klubas dar neprarado galimybės kovoti dėl titulų Anglijoje ir Europoje. Taip pat klubas padėkojo treneriui už nuveiktą darbą.

L.F.Scolari į „Chelsea“ atėjo praėjusių metų birželį, kai „Chelsea“ nusprendė nepratęsti sutarties su Avramu Grantu. Laikinai komandai vadovaus F.L.Scolari asistentas Ray Wilkinsas.

Šiuo metu „Chelsea“ Anglijos čempionate užima vos ketvirtą vietą, o nuo pirmaujančios „Manchester United“ atsilieka 7 taškais. Taip pat Londono klubas toliau kovoja Čempionų lygos turnyre.

Pranešama, kad L.F.Scolari vietą gali užimti dabartinis Rusijos rinktinės treneris Guusas Hiddinkas. Tiesa, pats treneris tokių pranešimų kol kas nekomentuoja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius