Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sekmadienį „Premier“ lygoje – „Manchester City“ ir „Chelsea“ mūšis

UEFA Čempionų lygoje buksuojantys Anglijos futbolo milžinai šį sekmadienį santykius išsiaiškins tarpusavyje. „Viasat Sport Baltic“ kanalas lapkričio 25 dieną 20.00 val. parodys „Premier“ lygos mūšį, kuriame kovos Londono „Chelsea“ ir „Manchester City“ klubai.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Chelsea“ komandą į pergalių kelią mėgins sugrąžinti naujasis treneris – ispanas Rafaelis Benitezas, kuris anksčiau dirbo su „Valencia“, „Liverpool“, Milano „Inter“ ekipomis. Jis pakeitė italą Roberto di Matteo.  Londono klubas tik per stebuklą gali prasibrauti į kitą Čempionų lygos etapą.

Tuo tarpu Anglijos čempiono „Manchester City“ viltys patekti tarp 16-os geriausių Europos komandų jau žlugo. Tokia tragedija Mančesterio futbolininkus ištiko antrus metus iš eilės. Roberti Mancini auklėtiniai versis per galvą, kad nuplautų šią gėdos dėmę akistatoje su „Chelsea“.

Šiems abiems klubams daug geriau sekasi Anglijos čempionate. „Manchester City“ dar nepatyrė nė vienos nesėkmės, per 12 mačų surinko 28 taškus ir užima pirmąją vietą. 24 taškus turinti „Chelsea“ ekipa rikiuojasi trečia.

„Viasat Sport Baltic“ kanalas šį savaitgalį parodys dar dvejas „Premier“ lygos rungtynes. Lapkričio 24 d. 19.25 val. – tiesioginė transliacija iš Birmingemo, kur viena iš pirmenybių autsaiderių vietos „Aston Villa“ bandys paklupdyti Londono „Arsenal“ futbolininkus. Tik 9 taškus sukrapščiusi „Aston Villa“ velkasi 18-oje vietoje, o „Arsenal“ (19 tšk.) yra šeštas.

25 d. 15.25 val. prasidės „Swansea City“ (16 tšk.) ir „Liverpool“ (15 tšk.) mačo tiesioginė transliacija. Šios komandos yra turnyro lentelės kaimynės – užima atitinkamai 10-ąją ir 11-ąją vietas. Taigi galima laukti įnirtingos kovos.

Anglijos „Premier“ lygos rungtynės „Aston Villa“ – „Arsenal“ – jau lapkričio 24 d. 19.25 val. – tik per „Viasat Sport Baltic“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius