-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sergio Ramosas ir Pepe galės rungtyniauti prieš „Paris Saint-Germain“

Ramosas pastaruoju metu turi problemų su petimi, o Pepe praleido daugiau nei mėnesį dėl kojos traumos. Abu gynėjai nežaidė šeštadienio rungtynėse su „Las Palmas“, tačiau bus pasirengę sugrįžti į rikiuotę Čempionų lygos dvikovai prieš Prancūzijos čempionus.
Pepe ir Ramosas
Pepe ir Ramosas / „Scanpix“/AP nuotr.

„Sergio Ramosas ir Pepe galės rungtyniauti prieš PSG“, – po mačo žurnalistams teigė Madrido „Real“ strategas Rafaelis Benitezas.

Benitezas taip pat mano, kad Luka Modričiaus sužeidimas nėra rimtas, o per pertrauką kroatą pakeitė tik todėl, jog nenorėjo rizikuoti saugo sveikata.

„Modričius turėjo nedidelių problemų su šlaunimi, todėl nenorėdami rizikuoti jo sveikata, nusprendėme jį pakeisti. Kalbant apie kitus po traumų atsigaunančius žaidėjus – dėl jų dalyvavo rungtynėse nuspręsime pirmadienį“, – situaciją patvirtino „Real“ strategas.

Madrido ekipa pirmose rungtynėse išvykoje prieš PSG sužaidė nulinėmis lygiosiomis ir dabar su Laurento Blanco komanda dalijasi pirmą-antrą vietomis A grupėje. Abi komandos per tris susitikimus iškovojo septynis taškus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius