-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Serie A“: lyderiai šventė pergales

Trečiadienį Italijos „Serie A“ pirmenybėse įvyko 18-asis turas, kuriame buvo sužaistos paskutinės devynerios rungtynės. Pergales iškovojo visos keturios čempionate pirmavusios ekipos.
Paulis Pogba
Paulis Pogba / „Scanpix“ nuotr.

5-10 vietas užimantys klubai savo mačų nelaimėjo, tad Italijos pirmenybėse nuo pirmojo ketverto ir likusių komandų atsirado dar didesnis atotrūkis.

Florencijos „Fiorentina“ išvykoje grūmėsi su „Palermo“ ekipa. Puikią sportinę formą demonstruojanti Florencijos miesto vienuolikė po atkaklios kovos 3:1 palaužė šeimininkus ir išliko antroje turnyrinės lentelės pozicijoje.

Nugalėtojų gretose sykį pasižymėjo Jakubas Blaszczykowski, du kartus varžovus baudė Josipas Iličius, o intrigą 77-ąją minutę buvo sugrąžinęs Alberto Gilardino.

Savo žiūrovų akivaizdoje žaidę Turino „Juventus“ nesulaukė pasipriešinimo iš „Verona“ futbolininkų. Prieš triuškinančios šalies čempionų pergalės 3:0 įvarčiais prisidėjo Paulo Dybala, Leonardo Bonucci ir Simone Zaza.

Varžovus nugalėjo ir pirmenybių lyderis Milano „Inter“ klubas, kuris svečiuose, nerezultatyviame mače, 1:0 įveikė „Empoli“ ekipą. Vienintelį įvartį per pridėtą pirmojo kėlinio laiką pelnė Mauro Icardi.

Pergalę šventė ir „Napoli“ ekipa, kuri 2:1 namuose palaužė „Torino“ futbolininkus. Visi įvarčiai krito pirmojoje rungtynių pusėje – šeimininkų gretose pasižymėjo Lorenzo Insigne ir Marekas Hamšikas, o rezultatą varžovų ekipoje, realizavęs 11 metrų baudinį, buvo išlyginęs Fabio Quagliarella.

Nesėkmingai rungtynės namuose susiklostė „Milan“ ekipai, kuri minimaliu skirtumu 0:1 nusileido „Bologna“ klubui. Romos klubams taip pat nepavyko iškovoti pergalių.

Kiti rezultatai:

„Undinese“ – „Atalanta“ 2:1
23' [1 – 0] C. Thereau
45' [2 – 0] S. Perica
75' [2 – 1] M. D'Alessandro

„Chievo“ – „Roma“ 3:3
7' [0 – 1] S. Umaras
37' [0 – 2] A. Florenzi
44' [1 – 2] A. Paloschi
58' [2 – 2] D. Dainelli
71' [2 – 3] I. Falque
86' [3 – 3] S. Pepe

„Lazio“ – „Carpi“ 0:0

„Sassuolo“ – „Frosinone“ 2:2
16' [0 – 1] F. Dionisi
22' [1 – 1] G. Defrelis
45' [1 – 2] Ar. Ajeti
74' [2 – 2] D. Dalcinelli
90' L. Pellegrini („Sassuolo“) pašalintas iš aikštės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius