Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Serie A“ pirmenybėse „Napoli“ įveikė „Milan“ ir liko nenugalėtas

Italijos futbolo čempionate („Serie A“) ketvirtąją pergalę iš eilės ketvirtojo turo rungtynėse iškovojo vienas čempionato lyderių „Napoli“ klubas, išvykoje 2:1 (1:0) įveikęs „Milan“.
Gonzalo Higuainas
Gonzalo Higuainas / „Scanpix“ nuotr.

Miguelis Britosas išvedė svečius į priekį 6-ąją minutę, o Gonzalo Higuainas 53 min. rezultatą padvigubino, tačiau tuo mačas nesibaigė.

Kupinose aistrų rungtynėse „Napoli“ futbolininkai neleistinai sustabdė šeimininkus baudos aikštelėje, tačiau Mario Balotelli 61 min. nesugebėjo realizuoti 11 metrų baudinio.

„Milan“ puolimo lyderis vis dėlto pelnė paguodos įvartį 90 min., po kurio iškart užsidirbo raudoną kortelę ir buvo išvarytas iš aikštės.

Iš viso mače „Milan“ futbolininkai į vartus mušė 22 kartus ir 8 kartus pataikė į vartų plotą, tačiau puikiai žaidė „Napoli“ vartų sargas Pepe Reina.

Po šios pergalės „Napoli“ kartu su „Roma“ turi po 4 laimėjimus ir yra turnyro lentelės viršuje su 12 taškų. 3–5 vietas su 10 taškų dalijasi „Inter“, „Fiorentina“ ir „Juventus“, o „Milan“ su 4 taškais yra vos 11-oje vietoje.

VIDEO: Mario Balotelli įvartis
VIDEO: Pepe Reina atmušė Mario Balotelli 11 metrų baudinį
VIDEO: Gonzalo Higuaino įvartis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius