Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Seydou Keita dėl ateities nuspręs po pokalbio su naujuoju „Barcelona“ treneriu

Su daugeliu pajėgių klubų pastaruoju metu siejamas malietis Seydou Keita neskuba apsispręsti.
Seydou Keita
Seydou Keita / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Seydou Keita

Pastaruoju metu sporto dienraščiuose bei interneto žinių portaluose nekart mirgėjo publikacijos, kuriose skelbiama apie tai, jog 32 metų futbolininkas ketina palikti „Barcelona“ klubą, o juo neva aktyviai domisi „Milan“, „Roma“ bei keli Anglijos klubai. Penktadienį vakare pasirodė informacija, jog pasiūlymą dėl saugo Katalonijos klubui ketina pateikti ir turtingų savininkų valdoma „Malaga“, rašo fcbarcelona.lt.

Tačiau futbolininko interesams atstovaujantis agentas Pascalis Boisseau bent jau kol kas neigia bet kokias žinias apie galimą savo kliento išvykimą. Pasak jo, S. Keita iš pradžių norėtų ramiai pasikalbėti su naujuoju „Barcelona“ vyriausiuoju treneriu Tito Vilanova.

„Nevyksta jokios derybos nei su “Milan„, nei su “Roma„, nei su “Manchester United„. Po Karaliaus taurės finalo S. Keita norėtų pasikalbėti su klubo vadovais“, – teigė P. Boisseau.

Pasak agento, labai daug kas priklausos nuo žaidėjo pokalbio su T. Vilanova: „Žaidėjas ramiai norėtų pasikalbėti apie esamą situaciją su vyriausiuoju treneriu ir tik tada jis ketina priimti sprendimą dėl tolesnių perspektyvų klube“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius