Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 20 /18:18

„Šiauliams“ kelią į LFF taurės ketvirtfinalį užkirto šiurkšti teisėjų klaida?

Teisėjo Dariaus Petraškos ir jo asistento Vyčio Snarskio klaida nulėmė apmaudų Šiaulių „Šiaulių“ klubo pralaimėjimą 0:1 (0:0) VMFD „Žalgiriui“ Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės aštuntfinalyje, rašo oficiali „Šiaulių“ svetainė.
Rungtynių akimika
Rungtynių akimika / fcsiauliai.lt nuotr.

„Šiauliai“ iki 56-ą minutę praleisto įvarčio lygiai kovojo su varžovais iš Vilniaus ir pirmame kėlinyje turėjo neblogų progų patys pasižymėti. Po neteisingai įskaityto įvarčio šeimininkai dar bandė gelbėtis, tačiau varžovų gynėjai žaidė patikimai. Pralaimėjimo, kurį nulėmė ne pačių, o teisėjų klaidos, išvengti nepavyko, teigiama „Šiaulių“ klubo svetainėje.

LFF taurės turnyro ketvirtfinalyje VMFD „Žalgiris“ kausis su Gargždų „Bangos“ futbolininkas.

Siūlome pasižiūrėti vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotas N.Astrausko perdavimas D.Matulevičiui, pasibaigęs tiksliu smūgiu į vartus.

„Gaila, kad vienintelė teisėjų klaida nulėmė rungtynių baigtį. Iki to momento vyko apylygė kova daugiausiai aikštės viduryje. Po įvarčio bandėme pakeisti rungtynių eigą, bandėme įmušti. Gaila, kad taip greitai iškritome iš kovos taurės. O dėl to momento, kai įvartis buvo pelnytas iš nuošalės, net du kartus prieš smūgį buvo galima fiksuoti šį taisyklių pažeidimą, bet palikime jį teisėjų sąžinei. Gaila komandos, gaila visų žaidėjų, kurie atiduoda visas jėgas, o kažkam padarius klaidą – pralaimi“, – savo nuomonę išdėstė „Šiaulių“ vyriausias treneris Deividas Kančelskis.

VIDEO: FC "Šiauliai" - VMFD "Žalgiris" (nuošalė)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius