Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Šiaulių klubo lyderis iškrito bent pusei sezono

„Šiaulių“ futbolo klubas paskelbė apie vieno svarbiausių komandos žaidėjų Eligijaus Jankausko praradimą bent keliems mėnesiams.

„Dar vienas žaidėjas iš mūsų rikiuotės iškrito ilgesniam laikotarpiui. Šį kartą kelio traumą patyrė Eligijus Jankauskas ir nerungtyniaus apie keturis mėnesius, – savo feisbuko paskyroje pranešė Šiaulių klubas. – Čia pagalbos ranką mūsų organizacijai ištiesė Joniškio ligoninė ir jos gydytoja Akvilė Vilkytė, kuri pasirūpins, kad Eligijui būtų atlikta kelio operacija ir žaidėjas į aikštę galėtų sugrįžti greičiau!

Tiek FA „Šiauliai“ organizacija, tiek Eligijus Jankauskas taria nuoširdų ačiū už operatyvų, kokybišką ir sklandų bendradarbiavimą! Eligijau, mes su tavimi!”

Praėjusį sezoną bronzos medalius iškovoję Šiaulių futbolininkai šį sezoną „TOPsport A lygoje“ po keturių turų su 6 taškais žengia ketvirti.

E.Jankauskas praėjusiame sezone Lietuvos čempionate rezultatyvumu nusileido tik Mathiasui Oyewusi (19) ir Filipui Dangubičiui (18) – lietuvis pasižymėjo 14 įvarčių ir 3 rezultatyviais perdavimais.

Žiemą jis buvo arti persikėlimo į Slovakiją, paskui į Turkiją, bet galiausiai 25 metų šiaulietis nusprendė grįžti į gimtojo miesto komandą, kuriai atstovauja nuo 2022 metų.

Pastaraisiais metais E.Jankauskas buvo kviečiamas ir į Lietuvos futbolo rinktinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas