-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Šiaurės Londono derbyje Harry Kane'as nutraukė „Arsenal“ pergalių seriją

Šeštadienį Anglijos „Premier“ lygoje įvyko Šiaurės Londono derbis. „Tottenham“ futbolininkai namuose 2:1 nugalėjo „Arsenal“ ir nutraukė varžovų pergalių seriją.
Harry Kane'as
Harry Kane'as / „Scanpix“/AP nuotr.

Tai buvo jau 700-osios Arsene'o Wengero rungtynės Londono „Arsenal“ ekipoje. Jos prasidėjo sėkmingai. Jau 11-ąją rungtynių minutę svečius į priekį išvedė Mesuto Ozilo įvartis. Vokietijos rinktinės saugui kamuolį perdavė Olivieris Giroud.

56-ąją minutę, po kampinio, kilo gaisras prie „Arsenal“ vartų. Iš pradžių vartininkas kamuolį atmušė, tačiau pirmasis prie jo suspėjo Harry Kane'as, kuris ir nukreipė kamuolį į vartus bei išlygino rezultatą.

86-ąją minutę anglas pasiekė dublį, kai galva nuginklavo „Arsenal“ vartų sargą Davidą Ospiną. Per likusį laiką „Arsenal“ nespėjo pateikti atsakymo ir patyrė pirmąjį pralaimėjimą po šešių iš eilės pergalių. Tai buvo jau 22-as H.Kane'o įvartis šiame sezone.

Po šios pergalės „Tottenham“ su 43 taškais pasivijo trečioje vietoje esantį „Manchester United“ klubą ir užima ketvirtąją vietą. „Arsenal“ su 42 taškais liko šeštoje vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius