-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Siautulingas Anglijos rinktinės žvaigždžių vakarėlis – cigaretės, alkoholis ir bučiniai

Visišką fiasko Pasaulio futbolo čempionate patyrusios Anglijos rinktinės žaidėjai Las Vegase užfiksuoti siautulingo vakarėlio metu. Anglų futbolo ateitimi vadinami Joe Hartas ir Jackas Wilshere'as nufotografuoti vartojantys alkoholį ir rūkantys merginų apsuptyje.
Anglų vakarėlis Las Vegase
Anglų vakarėlis Las Vegase / twitter.com nuotr.

22 metų „Arsenal“ ekipos saugas J.Wilshere'as yra laikomas vienu didžiausių Anglijos talentų, tačiau jaunasis futbolininkas į panašų skandalą patenka jau ne pirmą sykį.

27-erių „Manchester City“ vartininkas J.Hartas nėra pagarsėjęs vakarėlių liūtas, nors praėjusį sezoną jo forma ir buvo smarkiai kritusi.

Šįkart abu žaidėjai užfiksuoti baseine vykusiame vakarėlyje Las Vegase.

Nuotraukose aiškiai matyti, kad J.Wislhere'as rūko, kompanija vartoja alkoholinius gėrimus.

Sparčiai socialiniuose tinkluose ir Anglijos žiniasklaidoje plintančios nuotraukos piktina britus, kurie pastaraisiais dešimtmečiais mato, kaip jų rinktinė patiria nesėkmes pasaulio ir Europos čempionatuose.

Anglijos žiniasklaida savų žaidėjų nuotraukas lygina su švenčiančiais Vokietijos futbolininkais.

Tačiau vokiečiai ką tik tapo pasaulio čempionais, tad turi teisę linksmintis. Tuo metu anglai, anot „Daily Mail“, turėtų įsiklausyti į Joachimo Loewo žodžius, kad pergalė pasaulio čempionate yra „dešimties metų sunkaus darbo rezultatas“.

Daugiau nuotraukų iš vakarėlio galite pamatyti paspaudę čia.

Jacko Wilshere'o nuodėmių sąrašas:

– 2010 m. rugpjūtį prie vieno Londono naktinių klubų įsivėlė į muštynes, kurių metų moteriai buvo sulaužyta ranka. Buvo sulaikytas, tačiau išsisuko sulaukęs tik įspėjimo, nes rodė iniciatyvą susitaikyti.

– 2011 m. kovą būdamas neblaivus apspjovė taksistą, kuris buvo užsidėjęs didžiausio „Arsenal“ priešo „Tottenham Hotspur“ kepurėlę. Incidente dalyvavo ir policija, tačiau futbolininkas gavo tik įspėjimą ir turėjo atsiprašyti taksisto.

– 2012 m. liepą „Twitter“ pareiškė, kad statė pinigų už „Arsenal“ pergalę Čempionų lygos rungtynėse. UEFA draudžia futbolininkams lažintis dėl savo komandos rungtynių.

– 2013 m. spalį buvo nufotografuotas rūkantis prie naktinio klubo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius