Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Šiltai Milane sutiktas Z.Ibrahimovičius: „Šis iššūkis man suteikia adrenalino“

Sutartį su „AC Milan“ klubu sudaręs Zlatanas Ibrahimovičius oficialiai pristatytas Italijos „madų sostinėje“. Šilto sutikimo sulaukęs švedas tikina, jog per artimiausius šešis mėnesius nuspręs, ar vis dar gali varžytis aukščiausiu lygiu.
Zlatanas Ibrahimovičius
Zlatanas Ibrahimovičius / „Scanpix“ nuotr.

38-erių puolėjas, paskutinius dvejus metus žaidęs Los Andželo „Galaxy“ ekipoje, su „AC Milan“ sudarė sutartį iki šio sezono pabaigos su galimybe ją pratęsti dar metams.

„Per šešis mėnesius pamatysiu, ar vis dar esu formoje ir ar galiu būti produktyvus. Priešingu atveju, neliksiu vien tam, kad likčiau, – per pristatymą kalbėjo Zlatanas. – Toks scenarijus manęs nedomintų.

Iššūkis išsilaikyti aukščiausiame lygyje man suteikia adrenalino. Nemačiau daug 38-erių metų futbolininkų, kurie būdami tokio amžiaus sugrįžtų į tokį klubą. Tačiau jie pasiūlė man sutartį, vadinasi, manimi tiki. Tai – testas, per kurį pamatysiu, ar pasielgiau teisingai. Tačiau galiu pasakyti, kad būdamas 38-erių sulaukiau net daugiau pasiūlymų, nei prieš 10 metų, kai man buvo 28-eri.“

Sužaisti pirmąsias rungtynes po sugrįžimo į klubą, kuriame Z.Ibrahimovičius jau žaidė 2010-2012 metais, švedas gali jau pirmadienį, kai „AC Milan“ grumsis su Genujos „Sampdoria“.

Į veterano atvykimą Milane žiūrima kaip į sandorį, galintį pakeisti dabartinę klubo trajektoriją – praėjusiame „Serie A“ ture net 0:5 „Atalanta“ klubui nusileidęs „AC Milan“ Italijos čempionate užima vos 11-ąją vietą.

„Milanas išlieka Milanu. Istorija negali būti pakeista, – savo klubo nenuvertino Z.Ibrahimovičius. – Atvykstu tam, kad padėčiau šiam klubui. Galime nuveikti labai daug, tačiau turime žvelgti tik į artimiausias rungtynes. Tai – maratonas, o ne 100 metrų sprintas.“

Zlatanas „AC Milan“ klube vilkės 21-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje