Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sirgaliai linksmino prancūzų ir austrų futbolininkus (video)

Atrankos į pasaulio futbolo čempionatą paskutinėse Europos zonos 7 grupės rungtynėse tarp Prancūzijos ir Austrijos sirgaliai nesugebėjo nusėdėti savo vietose. Stadione „Stade de France“ rungtynes teko porą kartų nutraukti ir gaudyti į aikštę išbėgusius išsišokėlius.
Prancūzų sirgalius linksmino rungtynių dalyvius ir žiūrovus bėgiodamas aikštėje su Prancūzijos vėliava
Prancūzų sirgalius linksmino rungtynių dalyvius ir žiūrovus bėgiodamas aikštėje su Prancūzijos vėliava. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip praneša 20minutes.fr, likus žaisti tris minutes iki rungtynių, kurias 3:1 laimėjo prancūzai, pabaigos  vaizdas aikštėje nebuvo itin įdomus, o sirgaliai jau seniai laukė kažko, kas leistų ištiesti kojas. Tačiau staiga į aikštę išbėgo tvarkingai apsirengęs vyras ir mojuodamas prancūzų trispalve pasiekė aikštės vidurį.

Čia jis buvo sučiuptas apsaugos vyrukų. Pastarieji neturėjo laiko atsikvėpti, nes greitai aikštėje pasirodė dar vienas pašalinis. Juodaodis sirgalius netrukdomas perbėgo beveik visą aikštę, padavė ir paspaudė ranką prancūzų vartininkui Hugo Llorisui. Čia subėgusios apsaugos pajėgos ir šį aistruolį išvedė už aikštės ribų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius