-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sirgalių svajonėms išsipildyti nelemta – Neymaras vėl nežais prieš „Barcelona“

Brazilijos futbolo žvaigždė Neymaras nežais ir antrajame UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio susitikime su „Barcelona“, pranešė puolėjo atstovaujamas „Paris Saint-Germain“ klubas.

Paryžiaus klubas antradienį informavo sirgalius, kad nerizikuos ir neleis žaisti vienam geriausių pasaulio žaidėjų, kuris dėl traumos nerungtyniauja nuo vasario 10 dienos.

Neymaras praleido ir pirmąją „Barcos“ ir PSG akistatą prieš tris savaites.

Tiesa, paryžiečiai net ir be brazilo net 4:1 sutriuškino katalonus ir atsidūrė per žingsnį nuo Čempionų lygos ketvirtfinalio.

„Neymaras dalinai grįžo į treniruotes su komanda praėjusią savaitę ir tęs individualų atsistatymo procesą. Daugiau žinių dėl jo būklės bus pranešta artimiausiomis dienomis“, – rašoma PSG pranešime.

Be Neymaro, atsakomajame aštuntfinalio mače Paryžiaus klubui negalės padėti Sergio Rico, Juanas Bernatas ir Moise Keanas.

Neymarui šis aštuntfinalis buvo proga pirmąsyk išbėgti į aikštę žaidžiant prieš „Barceloną“ nuo tada, kai 2017-aisiais brazilas už rekordinę 222 mln. eurų sumą iškeitė Kataloniją į Prancūzijos sostinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius