-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skambant aliarmams dėl L.Messi išvykimo, prabilo „Barcelona“ prezidentas

„Barcelona“ klubo prezidentas Josepas Maria Bartomeu sako, kad yra įpareigotas pratęsti sutartį su Lioneliu Messi, apie kurio galimą išvykimą kalbos sklinda vis garsiau.
Lionelis Messi
Lionelis Messi / „Scanpix“ nuotr.

Puolėjo iš Argentinos sutartis su Katalonijos klubu galios iki 2021-ųjų, o praėjusią savaitę pasigirdo pirmosios kalbos apie tai, kad L.Messi gali sukti kita kryptimi.

ESPN šaltiniai taip pat patvirtino, kad L.Messi yra supykęs ant klubo vadovų po to, kai ėmė sklisti kalbos, esą argentinietis turi per daug galios, taip pat buvo kalbama, kad būtent „Barca“ žvaigždė atsakinga už trenerio Ernesto Valverde atleidimą.

Tačiau J.M.Bartomeu išreiškė tikėjimą, jog L.Messi liks katalonų klube dar ilgam.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Josepas Maria Bartomeu
AFP/„Scanpix“ nuotr./Josepas Maria Bartomeu

„Tiesa, kad iki jo kontrakto pabaigos liko metai. Mes nemėgstame kalbėti apie sutarčių detales, tačiau ir taip aišku, jog esame įpareigoti pratęsti sutartį su L.Messi.

Jis geriausias visų laikų žaidėjas. Jam futbole dar liko daug metų. Leo daug kartų sakė, kad nori karjerą baigti būtent čia ir neturiu abejonių, kad taip ir nutiks. Tiesa, ne su manimi, o su kitu klubo prezidentu“, – kalbėjo „Barcelona“ klubo vadovas.

Jis geriausias visų laikų žaidėjas

L.Messi dukart viešai išreiškė nepasitenkinimą klubo vadovų veiksmais socialiniuose tinkluose. Vasarį jis kritikavo sporto direktorių Ericą Abidalį dėl jo pareiškimo, esą žaidėjų įtaka lėmė trenerio atleidimą.

Kovą, kai žaidėjai sutiko 70 proc. susimažinti atlyginimus per koronaviruso pandemiją, L.Messi išplatino pranešimą su komandos draugais. Jame klubas kaltinamas darantis spaudimą futbolininkams.

Čempionų lyga gali būti vienintelė „Barcelona“ komandos viltis šį sezoną po to, kai „La Liga“ čempionate Madrido „Real“ nutolo į priekį jau keturiais taškais.

Jei nepavyktų laimėti nė vieno titulo, padidėtų spaudimas naujajam komandos treneriui Quique Setienui.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Quique Setienas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Quique Setienas

„Quique tęs darbus. Džiaugiuosi progresu, kurį komanda rodo pastarosiose rungtynėse. Pamačiau pagerėjimą žaidime ir tikiuosi, kad tai tęsis. Jei nelaimėsime Ispanijos čempionato, mums dar liks Čempionų lyga.

Nesigailiu ėmęsis permainų su E.Valverde. Komandai reikėjo naujo impulso. Setienas atitinka klubo modelį, tinka jo DNR. Jis įnešė naujų idėjų ir sunkiai dirba“, – strategą gyrė J.M.Bartomeu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius