-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skandalas Rusijoje: intymias nuotraukas paviešinę žinomi futbolininkai pavadinti gėjais

Rusijoje kilo diskusijų banga. Du žinomi šalies futbolininkai viešoje erdvėje išplatino intymias savo atostogų nuotraukas. Nieko stebėtina, kad jie sulaukė skeptiško atsako ir kaltinimų iš gerbėjų.
Aleksandras Kokorinas ir Pavelas Mamayevas
Aleksandras Kokorinas ir Pavelas Mamayevas / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 1 Homoseksualumas

Sporto grupė „Facebook“. Prisijunk ir tu, spausk LIKE.

Dėmesio centre atsidūrė CSKA komandos vidurio gynėjas Pavelas Mamajevas (24) ir Maskvos klubo „Dinamo“ puolėjas Aleksandras Kokorinas (21). Būtent šie žaidėjai socialiniame tinkle publikavo intymias jųdviejų nuotraukas.

Skandalingos nuotraukos atsidūrė Rytų Europoje populiariame socialiniame tinkle „VK“, panašiame į socialinį tinklą „Facebook“. Prie vienos iš fotografijų A.Kokorinas pridėjo trumpą prierašą „Aš jį myliu“.

Nuotraukose žaidėjai matomi vakarieniaujantys, pramogaujantys ir net besimaudantys vonioje, rašo gaystarnews.com.

Nuotraukas galite pamatyti čia. 

Kuomet nuotraukos buvo įdėtos į populiarų sporto tinklaraštį, prasidėjo audringos diskusijos interneto forumuose. Žmonių nuomonės išsiskyrė. Vieni siūlė nedelsiant šalinti futbolininkus iš komandos, kiti juo palaikė.

„Jie geri futbolininkai, todėl palikite juos ramybėje. Tai jų privatus gyvenimas ir turime tai gerbti“, – rašė skaitytojai.

Žaidėjai kol kas nekomentavo savo veiksmų. Vis dėlto A.Kokorinas ir toliau dėjo nuotraukas iš kelionės JAV socialiniame tinkle „Twitter“. 

Įdomu, kad futbolininkų nuotraukos pasirodė savaite vėliau, kai Sankt Peterburgo komandos „Zenit“ gerbėjų klubo nariai pareiškė tarp žaidėjų nenorintys matyti juodaodžių, Pietų Amerikiečių ir gėjų,

„Mes ne rasistai, bet juodų ir gėjų nebuvimas komandoje – svarbi tradicija, pabrėžianti mūsų klubo tapatumą“, – teigiama jų išplatintame pranešime.

Iki šiol pasaulyje tik du futbolininkai pasaulyje prisipažino esantys gėjai. Tai – Antonas Hysénas ir Justinas Fashanu. Pastarasis buvo pirmasis anglų futbolininkas dar 1990 atskleidęs savo kitokią lytinę orientaciją. Po aštuonerių metų šis futbolininkas nusižudė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius