-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš LFF sukilusį Vilniaus REO futbolo klubą įsigijo nauji investuotojai

Dalyvavimą Lietuvos futbolo federacijos (LFF) rengiamose varžybose sustabdęs Vilniaus futbolo klubas REO sulaukė naujų investuotojų susidomėjimo. Po sandorio, kurio suma, šalių sutarimu neskelbiama, klubo savininkais tapusi fizinių asmenų grupė spręs dėl tolesnės REO ekipos ateities.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / sportoakimirka.lt nuotr.

„Po to kai Lietuvos futbolo federacija (LFF) vienašališkai tylomis nusprendė atimti iš FK REO teisę dalyvauti UEFA Regionų taurės varžybose bei atsisakė registruoti naujus FK REO žaidėjus, klubo rėmėjai nusprendė toliau nedalyvauti LFF vykdomose varžybose. Esame įpratę rezultatų siekti futbolo aikštėje, o ne žaidžiant užkulisinius žaidimus. Kita vertus, kuriant FK REO buvo įdėtos daugelio žmonių pastangos, suburta pajėgi komanda, kovojanti kiekvienose rungtynėse, stiprus trenerių kolektyvas bei grupė sirgalių. Iš III iki A lygos per kelis metus pakilusi komanda sulaukė didelio investuotojų dėmesio, todėl buvo nuspręsta negriauti egzistuojančios struktūros. Naujiesiems FK REO savininkams ir komandai norėtume palinkėti sėkmės ir naujų pergalių“, – sako atsistatydinantis klubo prezidentas Rimantas Turskis.

„Intensyvios derybos dėl investavimo į FK REO vyko pora pastarųjų dienų. Matome klubo perspektyvas – suburta jauna, ambicinga komanda, stiprus trenerių štabas. Visa tai leido FK REO jau debiutiniame sezone įsitvirtinti tarp A lygos vidutiniokų. Susidariusi situacija tik pagreitino mūsų sprendimą“, – teigė naujasis klubo direktorius Andrius Šamšonas.

Naujieji REO investuotojai jau artimiausiu metu apsispręs dėl tolesnės klubo ateities. „Bandysime rasti sprendimą, kaip apginti klubo interesus, todėl sėsime prie derybų stalo su LFF. Jei derybos nepavyktų, turime atsarginį planą, tačiau kol kas apie jį kalbėti dar anksti“, – sako A. Šamšonas.

Penktadienį REO komanda išvyko į Gargždus, kur (18.30 val.) Gargždų miesto stadione žais Lietuvos „General Financing A lygos“ rungtynes su vietos „Banga“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius