-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skandalingas futbolas Anglijoje: negarbingai įmuštas įvartis sukėlė masines peštynes

Skandalingos rungtynės sužaistos Anglijos „Championship“ pirmenybėse. „Aston Villa“ žaidėjai kibo varžovams į atlapus tikrąja to žodžio prasme ir sukėlė masines peštynes po to, kai „Leeds United“ įmušė įvartį ignoruodami „Aston Villa“ futbolininko traumą.
„Leeds United“ – „Aston Villa“
„Leeds United“ – „Aston Villa“ / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Premier lyga

„Leeds United“ nekreipė dėmesio į „Aston Villa“ žaidėjų prašymus išmušti kamuolį į užribį, kai ant vejos gulėjo susižeidęs Jonathanas Kodjia – lenkas Mateuszas Klichas prasiveržė kraštu ir pelnė įvartį. Tai nutiko 72-ą mačo minutę.

„Aston Villa“ futbolininkus įsiutino toks poelgis ir jie užsipuolė įvarčio autorių, netrukus susistumdymai tapo masiniai. „Aston Villa“ žaidėjui Anwarui El-Ghazi aistroms aprimus teko palikti aikštę – arbitras jam parodė raudoną kortelę.

Vis dėlto „Leeds United“ atstatė teisybę. Trenerio Marcelo Bielsos nurodymu „Leeds United“ žaidėjai nesigynė ir leido „Aston Villa“ ekipai išlyginti rezultatą. Įvartį į neginamus vartus 77-ą minutę pasiuntė
Albertas Adomah.

Rungtynės taip ir baigėsi – 1:1. Įdomu tai, kad pergalė būtų išsaugojusi „Leeds United“ viltis iškovoti tiesioginį kelialapį į „Premier“ lygą.

Dabar „Leeds United“ dėl jo kausis atkrintamosiose rungtynėse, o bilietus į „Premier“ lygą pagriebė „Sheffield United“ ir „Norwich“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius