Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Skaudi žinia – mirė 50-mečio nesulaukęs Konstantinas Sarsanija

Rusijos, o kartu ir Lietuvos futbolą sukrėtė netikėta ir skaudi žinia. Mirė buvęs Klaipėdos „Atlanto“ treneris Konstantinas Sarsanija.
Konstantinas Sarsanija
Konstantinas Sarsanija / V.Knyzelio/LFF.lt nuotr.

Apie trenerio mirtį pranešama oficialioje Sankt Peterburgo „Zenit“ ekipos interneto svetainėje. Šioje komandoje 49 metų rusas dirbo sporto direktoriumi.

2013–2017 metais K.Sarsanija dirbo vyriausiuoju Klaipėdos „Atlanto“ klubo treneriu, su komanda dukart laimėjo A lygos bronzą. K.Sarsanija daug prisidėjo prie Klaipėdos klubo atgimimo, į Lietuvą pakvietė ne vieną pajėgų futbolininką.

Baigęs futbolininko karjerą 1993 metais K.Sarsanija tapo futbolo agentu ir vadybininku. 2006 m. jis buvo „Zenit“ ekipos sporto direktoriumi ir patarėju futbolininkų perėjimo klausimais.

Vėliau jis buvo Maskvos „Dinamo“ sporto direktorius, Rusijos futbolo sąjungos prezidento patarėjas. 2010–2011 m. jis treniravo Voroniežo „Fakel“ ekipą, 2012-aisiais tapo komandos prezidentu.

Portalo futbolas.lt teigimu, K.Sarsanija planavo grįžti į Lietuvą, į šiuo metu I lygoje rungtyniaujantį „Palangos“ klubą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius