-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Škotai stebisi: Vladimiras Romanovas kišasi į „Hearts“ trenerio Jimo Jefferieso darbą, tačiau šis neatsistatydina

Verslininkas iš Lietuvos Vladimiras Romanovas vėl atsidūrė Škotijos žiniasklaidos dėmesio centre. Škotus nustebino, kad Edinburgo „Hearts“ vyriausiasis treneris Jimas Jefferiesas nusprendė neatsistatydinti po to, kai klubo savininkas kišosi į jo darbą.
Vladimiras Romanovas
Vladimiras Romanovas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„J.Jefferiesas yra laimingas savo pareigose nepaisant savininko nurodymų“, – rašo BBC.

Šurmulys Škotijoje kilo po to, kai „Hearts“ savininkas V.Romanovas telefonu paskambino J.Jefferiesui ir liepė į aikštelę neleisti komandos kapitono lietuvio Mariaus Žaliūko. Pranešama, jog V.Romanovas bijojo, kad futbolininkas gali būti nubaustas raudonąja kortele.

Iš karto po šios istorijos pasirodymo viešojoje erdvėje Škotijos žiniasklaida puolė trimituoti, jog  J.Jefferiesas atsistatydina. Tačiau žiniasklaidos nuostabai, „Hearts“ strategas taip elgtis nė nesiruošė.

„Kalbų, kad aš atsistatydinsiu, buvo daugybė. Net mano sūnus man parašė žinutę, kad aš atsistatydinau“, – apie kilusį šurmulį kalbėjo J.Jefferiesas.

„Aš jokiu būdu neatsistatydinsiu. Aš pasimokysiu iš šios istorijos ir žinosiu, kaip elgtis ateityje. Taip, buvau nusivylęs, kad tose rungtynėse mums trūko jėgų gynyboje, tačiau kalbos apie mano atsistatydinimą buvo neteisingos“, – pabrėžė „Hearts“ vyriausiasis treneris.

Iki Škotijos čempionato pabaigos likus vienam turui „Hearts“ su 63 taškais jau yra užsitikrinusi trečiąją rikiuotės vietą. Ši pozicija Edinburgo ekipai garantuoja kelialapį į kito sezono Europos lygą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius