Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Škotijos rinktinė prisibijo lietuvių: „Jie gerokai patobulėjo“

Šeštadienį pasaulio futbolo čempionato atrankos rungtynėse susitiks Lietuva ir Škotija. Prieš Glazge vyksiančias rungtynes Škotijos rinktinės treneris Gordonas Strachanas negailėjo komplimentų lietuviams.
Lietuvos futbolo rinktinė
Lietuvos futbolo rinktinė / Sauliaus Čirbos/LFF nuotr.

Specialistui padarė įspūdį pastarosios Lietuvos rinktinės rungtynės, kuriose buvo pasiektos kovingos lygiosios su Slovėnija ir Lenkija.

„Jie tikrai paliko gerą įspūdį. Tai sunkiai dirbanti komanda. Kitokia nei prieš keletą metų, kai žaisdamas su daug silpnesnėmis komandomis galėjai atsipalaiduoti. Jie yra pasirengę kautis ir atimti iš mūsų kamuolį. Turėtų būti įdomios rungtynės“, – spaudos konferencijoje teigė G.Strachanas.

Tiesa, visos ketverios lietuvių išvykos į Glazgą iki šiol baigėsi nesėkmingai.

„Tos serijos visada nutrūksta. Manau, kad turime potencialo ir ginklų tą pasiekti, – prieš išvykdamas į Škotiją tikino E.Jankauskas – Kokie rezultatai tenkintų per dvejas rungtynes? Šeši taškai. Bet kalbant apie taškus, svarbu ir kokiu būdu jie pasiekti. Gali atsitikti taip, kad būsim patenkinti tašku, arba labai gerai sužaisime ir taškų neiškovosime. Tačiau turime projektuoti komandai rezultatus ir kad mūsų žaidimas būtų vertas taškų.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius