Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Skrieja kamuolys“: A lyga, PSG Europoje, išvarytas Ronaldo ir lygiosios „Camp Nou“

Savaitinio 15min podkasto „Skrieja kamuolys“ laidoje – apie Vilniaus „Žalgirio“ ir Marijampolės „Sūduvos“ akistatą, „Paris Saint-Germain“ Europoje, Cristiano Ronaldo išvarymą. Žodį taip pat taria dėl VAR sistemos dejuojantis Marius Bagdonas ir Ingrida Šimonytė.
Podkastas „Skrieja kamuolys“
Podkastas „Skrieja kamuolys“ / 15min nuotr.

Vilniaus „Žalgiris“, namuose 1:0 palaužęs čempionę Marijampolės „Sūduvą“, skirtumą iki lyderio turnyro lentelėje sumažino iki vos 2 taškų. Laukia įdomi sezono pabaiga.

15min podkasto „Skrieja kamuolys“ kolektyvas rugsėjo 24-ąją, pirmadienį, aptaria lyderių kovą A lygoje, svarsto, ką būtų galima pagerinti Lietuvos čempionato organizavime, apžvelgia startus UEFA Čempionų lygoje ir nacionaliniuose čempionatuose – Cristiano Ronaldo buvo išvarytas, o „Barcelona“ prarado pirmuosius taškus Ispanijoje. Marius Bagdonas vėl padejuoja dėl VAR ir pažeria kritikos vienam PSG žaidėjui.

VIDEO: „Skrieja kamuolys“: A lyga, C.Ronaldo išvarymas, M.Bagdono dejonė ir I.Šimonytė

Komanda – „Viaplay“ komentatorius Rytis Vyšniauskas, komikas Paulius Ambrazevičius ir 15min žurnalistai Gintaras Radauskas bei M.Bagdonas.

Podkasto „Skrieja kamuolys“ kiekvieną pirmadienį ieškokite portale 15min, taip pat – platformose „Podbean“, „iTunes“, „Soundcloud“ ir „Spotify“. Podkastas turi ir puslapį feisbuke – prenumeruokite mus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius