Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Skrieja kamuolys“: anglų ambicijos, dviejų kroatų drąsa ir pirmasis pusfinalis

Dvidešimt antrojoje 15min podkasto „Skrieja kamuolys“ laidoje – apie tariamai lengvą Anglijos rinktinės kelią pusfinalio link, drąsių kroatų linkėjimus Ukrainai ir seiles kaupiančią Belgijos akistatą su Prancūzija antradienio vakarą.
Podkastas „Skrieja kamuolys“
Podkastas „Skrieja kamuolys“ / 15min nuotr.

Kaip ir 2006 metais, pasaulio čempionato pusfinaliuose susigrums vien Europos komandos. Antradienį – Prancūzija su Belgija, o trečiadienį – Anglija su Kroatija.

15min podkasto „Skrieja kamuolys“ komanda antradienį prisimena paskutiniuosius ketvirtfinalius, aptaria, ar protinga buvo dviem kroatams pergalę prieš Rusiją skirti Ukrainai ir ieško skylių Prancūzijos bei Belgijos rinktinių žaidime. Jų tikrai nėra daug.

VIDEO: „Skrieja kamuolys“: lygūs varžovai pusfinalyje, anglų kelias ir „Slava Ukraine!“

Studijoje – „Viaplay“ komentatorius Rytis Vyšniauskas, komikas Paulius Ambrazevičius ir 15min žurnalistai Marius Bagdonas bei Gintaras Radauskas.

Podkasto „Skrieja kamuolys“ kiekvieną pasaulio čempionato rungtynių dieną ieškokite portale 15min, taip pat – platformose „Podbean“, „iTunes“ ir „Spotify“.

„Skrieja kamuolys“ rengėjai yra įkūrę pasaulio čempionato „Fantasy“ lygą. Jos kodas: 6AHRWAOL. Prisijunkite (čia), suburkite komandą – pasivaržysime. Prizas nugalėtojui – oficialus čempionato kamuolys „adidas“ „Telstar 18“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius