„Skrieja kamuolys“: „Euro 2020“ burtai, Auksinis kamuolys ir derbių diena Anglijoje

Savaitinio 15min podkasto „Skrieja kamuolys“ laidoje šįkart svečiuojasi Nerijus Kesminas, su kuriuo kalbamės apie „Euro 2020“ burtus ir Lietuvos rinktinės šansus kovojant su Liuksemburgu, taip pat renkame „Auksinio kamuolio“ laimėtoją, aptariame UEFA Čempionų lygą, derbių dieną Anglijoje ir susitikimus kituose nacionaliniuose čempionatuose.
Podkastas „Skrieja kamuolys“
Podkastas „Skrieja kamuolys“ / 15min nuotr.

Lietuvos rinktinė, neiškovojusi nė vieno taško UEFA Tautų lygoje, kelio į „Euro 2020“ ieškos tradiciniu keliu: kvalifikaciniame turnyre. Lietuviai kovos su Portugalijos, Ukrainos, Serbijos ir Liuksemburgo rinktinėmis.

15min podkasto „Skrieja kamuolys“ kolektyvas gruodžio 3-ąją kalbasi apie Lietuvos rinktinės šansus bent jau mačuose su Liuksemburgu (nuo 6:13), renka „Auksinio kamuolio“ laimėtoją (nuo 24:10), aptaria įdomią derbių dieną Anglijos „Premier“ lygoje (nuo 50:00), konstatuoja, kokiame etape atsidūrusi Madrido „Real“ ekipa (nuo 1:20:00), ir pastebi klaidas, kurių, anot Mariaus Bagdono, nedaro net Sekmadienio futbolo lygos atstovai (visoje laidoje). Beje, Markas Hughesas jau atleistas – kaip tik mums įrašant laidą.

VIDEO: „Skrieja kamuolys“: N.Kesminas, „Euro 2020“ burtai, Auksinio kamuolys, derbiai Anglijoje ir M.Bagdono pamokos

Komanda – „TV Play Sports“ komentatorius Rytis Vyšniauskas, dar išvykusį Paulių Ambrazevičių keičiantis dar vienas komentatorius Nerijus Kesminas ir 15min žurnalistai Gintaras Radauskas bei M.Bagdonas.

Podkasto „Skrieja kamuolys“ kiekvieną pirmadienį ieškokite portale 15min, taip pat – platformose „Podbean“, „iTunes“, ir „Spotify“. Podkastas turi ir puslapį feisbuke – prenumeruokite mus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius