Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Skrieja kamuolys“: Jose Mourinho, Mauricio Pochettino, VVD, „Everton“ gynyba ir pabudę bavarai

Šventinėje savaitinio 15min podkasto „Skrieja kamuolys“ laidoje – apie „Manchester United“ atleistą Jose Mourinho, galimą jo įpėdinį nuo vasaros, geriausią pasaulio gynėją, skyles Liverpulio „Everton“ gynyboje ir pagaliau atsibudusį Miuncheno „Bayern“.
Podkastas „Skrieja kamuolys“
Podkastas „Skrieja kamuolys“ / 15min nuotr.

„Manchester United“ buvo prieš 40 valandų beviltiškai pralaimėjęs „Liverpool“, kai komandos strategas Jose Mourinho iš klubo vadovų išgirdo, kad yra atleidžiamas.

Į portugalo vietą pusmečiui, iki sezono pabaigos, stojo „Raudonųjų velnių“ legenda Ole Gunnar Solskjaeras, jau atšventęs pirmąją pergalę Kardife. Kaip seksis norvegui ir kas galėtų tapti nuolatiniu „Manchester United“ treneriu?

15min podkasto „Skrieja kamuolys“ kolektyvas Kūčias pasitinka svarstydamas, ar Mauricio Pochettino verta atsisveikinti su „Spurs“, aptardamas netikėtą čempiono „Manchester City“ pralaimėjimą namų stadione, pagerbdamas galbūt jau geriausiu gynėju pasaulyje tapusį Virgilą van Dijką, stebėdamasis „Everton“ gynyba ir sveikindamas prabudusius bavarus Miunchene.

VIDEO: „Skrieja kamuolys“: Jose Mourinho, Mauricio Pochettino, VVD, „Everton“ gynyba ir pabudę bavarai

Komanda – Paulius Ambrazevičius, „TV Play“ komentatorius Rytis Vyšniauskas ir 15min žurnalistai Marius Bagdonas bei Gintaras Radauskas.

Podkasto „Skrieja kamuolys“ kiekvieną pirmadienį ieškokite portale 15min, taip pat – platformose „Podbean“, „iTunes“, ir „Spotify“. Podkastas turi ir puslapį feisbuke – prenumeruokite mus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius