Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Skrieja kamuolys“: kapitonas Kane'as ir Panamos „Yes We Can“

Šeštojoje 15min podkasto „Skrieja kamuolys“ laidoje – apie tai, kaip Anglija dabar jau tikrai laimės pasaulio čempionatą, tokį neįdomų, kad net įdomų Švedijos ir Pietų Korėjos susitikimą bei Roberto Lewandowskio ir Radamelio Falcao debiutus.
Podkastas „Skrieja kamuolys“
Podkastas „Skrieja kamuolys“ / 15min nuotr.

Anglijos rinktinės gerbėjai mačo su Tunisu pabaigoje jau dūsavo, kad viskas vyksta taip, kaip visada – ambicijos ir viltys atsimuša į karčią realybę. Bet Harry Kane'o dublis išplėšė tris taškus anglams.

15min podkasto kūrėjai aptaria tikrai sunkią, bet labai svarbią anglų pergalę prieš Tunisą, spėlioja, ar tikrai Pietų Korėja turėjo ką slėpti nuo varžovų, ir sveikina veteranus Radamelį Falcao bei Robertą Lewandowskį su debiutais pasaulio čempionate.

VIDEO: „Skrieja kamuolys“: anglų pergalė ir antradieniniai veteranų debiutai

Antradienio komisija – Gintaras Radauskas, komikas ir futbolo mėgėjas Paulius Ambrazevičius, „Viaplay“ komentatorius Rytis Vyšniauskas ir Rusijoje dirbantis 15min korespondentas Marius Bagdonas.

Podkasto „Skrieja kamuolys“ kiekvieną pasaulio čempionato rungtynių dieną ieškokite portale 15min, taip pat – platformose „Podbean“ ir „iTunes“.

„Skrieja kamuolys“ rengėjai yra įkūrę pasaulio čempionato „Fantasy“ lygą. Jos kodas: 6AHRWAOL. Prisijunkite (čia), suburkite komandą – pasivaržysime. Prizas nugalėtojui – oficialus čempionato kamuolys „adidas“ „Telstar 18“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius