Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Skrieja kamuolys“: lenkai važiuoja namo, o anglai skaičiuoja rekordus

Dvyliktojoje 15min podkasto „Skrieja kamuolys“ laidoje – apie absoliutų lenkų krachą pasaulio čempionate, kol kas bereikšmius jaunos ir ambicingos Anglijos rinktinės rekordus bei pirmadienio rungtynes, kurių tikrai nežiūrėsime.
Podkastas „Skrieja kamuolys“
Podkastas „Skrieja kamuolys“ / 15min nuotr.

Jau aišku: Lenkijos rinktinė po trečiojo grupių etapo mačo su Japonija keliaus namo. Komanda, kuriai nepadėjo ir Robertas Lewandowskis, po dviejų pralaimėjimų jau nebeturi galimybių patekti į aštuntfinalį.

15min podkasto „Skrieja kamuolys“ komisija šįsyk analizuoja, kodėl taip prastai žaidė lenkai, giria visas rungtynes be pašalinimų žaidusią Kolumbijos rinktinę, anglams linki nesureikšminti pergalės prieš beviltišką Panamą ir pasisako, kokių rungtynių pirmadienį tikrai neįsijungs.

VIDEO: „Skrieja kamuolys“: gėdingas lenkų krachas ir bereikšmiai Anglijos rekordai

Studijoje – „Viaplay“ komentatorius Rytis Vyšniauskas, komikas Paulius Ambrazevičius ir Gintaras Radauskas. Marius Bagdonas su kolektyvu ginčijosi iš Jekaterinburgo oro uosto.

Podkasto „Skrieja kamuolys“ kiekvieną pasaulio čempionato rungtynių dieną ieškokite portale 15min, taip pat – platformose „Podbean“ ir „iTunes“.

„Skrieja kamuolys“ rengėjai yra įkūrę pasaulio čempionato „Fantasy“ lygą. Jos kodas: 6AHRWAOL. Prisijunkite (čia), suburkite komandą – pasivaržysime. Prizas nugalėtojui – oficialus čempionato kamuolys „adidas“ „Telstar 18“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius