Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Skrieja kamuolys“: LFF stadiono patogumai, Jose Mourinho godos ir CR7 debiutas „Juventus“

Savaitinio 15min podkasto „Skrieja kamuolys“ laidoje kalbame apie pagrindinio futbolo stadiono Lietuvoje tragediją, klausiame, kas ne taip su „Manchester United“ strategu Jose Mourinho ir spėjame kitą jo karjeros stotelę bei pažvelgiame į oficialų Cristiano Ronaldo debiutą Turino „Juventus“ klube.
Podkastas „Skrieja kamuolys“
Podkastas „Skrieja kamuolys“ / 15min nuotr.

Vilniaus „Žalgiris“ pralaimėjo „Sevilla“ 0:5 ir iškrito iš UEFA Europos lygos, bet įdomesnės šįsyk buvo aistros dėl to, kaip organizuojami futbolo renginiai LFF stadione Vilniuje.

15min podkasto „Skrieja kamuolys“ kolektyvas priešpaskutinį rugpjūčio pirmadienį kalbasi apie Lietuvos futbolą ir futbolą Lietuvoje, pastebi, kad „Manchester United“ vyriausiasis treneris Jose Mourinho jau kovoja pats su savimi, ir meta žvilgsnius į prasidėjusius nacionalinius čempionatus Ispanijoje bei Italijoje.

VIDEO: „Skrieja kamuolys“: lietuviški stadionai, Jose Mourinho kova su demonais ir startai Pietų Europoje

Komanda šį kartą: humoristas Paulius Ambrazevičius, „Viaplay“ komentatorius Rytis Vyšniauskas ir 15min žurnalistai Gintaras Radauskas bei Marius Bagdonas.

Podkasto „Skrieja kamuolys“ kiekvieną pirmadienį ieškokite portale 15min, taip pat – platformose „Podbean“, „iTunes“ ir „Spotify“. Podkastas turi ir puslapį Feisbuke – prenumeruokite mus. Nuo šiol, beje, esame ir platformoje „Soundcloud“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius