Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Skrieja kamuolys“: politika Kaliningrade, įsibėgėjantys brazilai ir vokiška krizė

Dešimtojoje 15min podkasto „Skrieja kamuolys“ laidoje – svarstymai, Neymaras ar visgi NeyVARas, balkaniškos aistros Serbijos ir Šveicarijos rungtynėse ir vakaro, kai gali paaiškėti, ar Vokietijos rinktinę iš tikrųjų kamuoja, krizė, laukimas.
Podkastas „Skrieja kamuolys“
Podkastas „Skrieja kamuolys“ / 15min nuotr.

Serbijos ir Šveicarijos rungtynėse abu įvarčius šveicarams įmušė du rinktinėje žaidžiantys etniniai Kosovo albanai – Granitas Xhaka ir Xherdanas Shaqiri. Abiejų jų šeimos iš Kosovo kadaise pasitraukė dėl serbų represijų, tad motyvacija turėjo būti didžiulė.

15min podkasto „Skrieja kamuolys“ komanda šį šeštadienį būtent ir neria į balkaniškas aistras, kurios kunkuliavo Kaliningrade. Taip pat – apie problemas Vokietijos rinktinėje ir galimus jų sprendimus bei Nigerijos futbolininkų paslaugą tiek jiems patiems, tiek argentiniečiams.

VIDEO: „Skrieja kamuolys“: NeyVARas, „Vamos Nigeria!“ ir Balkanai Kaliningrade

Komanda šįkart kuklesnė. Studijoje – „Viaplay“ komentatorius Rytis Vyšniauskas ir Gintaras Radauskas, o Marius Bagdonas savąsias įžvalgas pateikia iš Jekaterinburgo. Paulius Ambrazevičius trumpam išvykęs.

Podkasto „Skrieja kamuolys“ kiekvieną pasaulio čempionato rungtynių dieną ieškokite portale 15min, taip pat – platformose „Podbean“ ir „iTunes“.

„Skrieja kamuolys“ rengėjai yra įkūrę pasaulio čempionato „Fantasy“ lygą. Jos kodas: 6AHRWAOL. Prisijunkite (čia), suburkite komandą – pasivaržysime. Prizas nugalėtojui – oficialus čempionato kamuolys „adidas“ „Telstar 18“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius