-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Skrieja kamuolys“: V.Urbono mintys, S.Aguero, Madrido derbis ir M.Bagdono įspūdžiai iš Vokietijos

Savaitinėje 15min podkasto „Skrieja kamuolys“ laidoje – Lietuvos rinktinės trenerio Valdo Urbono interviu minianalizė, geriausio „Premier“ lygos puolėjo paieškos, audringas derbis Madride ir Mariaus Bagdono įspūdžiai iš Vokietijos stadionų.
Skrieja kamuolys
Podkastas „Skrieja kamuolys“

Marius Bagdonas praėjusią savaitę viešėjo Vokietijoje, kur lankėsi dviejuose taurės mačuose – 15min žurnalistas Dortmunde pastovėjo ir garsiojoje tribūnoje, vadinamoje „geltonąja siena“.

Apie jo viešnagę, taip pat – apie V.Urbono interviu, naujo sostinės klubo herbą, Sergio Aguero talentą, klubą, šį sezoną apsieinantį be lygiųjų, mįslingus teisėjų sprendimus Madride ir dviejų milžinų lenktynes Madride – naujoje 15min podkasto „Skrieja kamuolys“ laidoje.

VIDEO: „Skrieja kamuolys“: trenerio mintys, S.Aguero, Madrido derbis ir M.Bagdono įspūdžiai iš Vokietijos

Komanda – „TV Play“ komentatorius Rytis Vyšniauskas, Paulius Ambrazevičius ir 15min žurnalistai Marius Bagdonas bei Gintaras Radauskas.

Podkasto „Skrieja kamuolys“ kiekvieną pirmadienį ieškokite portale 15min, taip pat – programėlėje „15min Klausyk“, platformose „Podbean“, „iTunes“, ir „Spotify“. Podkastas turi ir puslapį feisbuke – prenumeruokite mus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius