Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Skrieja kamuolys“: vokiečiai išsigelbėjo, bet problemų žaidime – gausybė

Vienuoliktojoje 15min podkasto „Skrieja kamuolys“ laidoje – apie vokišką stebuklą Sočyje, kur pergalė prieš švedus buvo pasiekta tik paskutinėmis sekundėmis, nesibaigiančius klausimus dėl VAR sistemos, ir simpatijas Senegalo rinktinei.
Podkastas „Skrieja kamuolys“
Podkastas „Skrieja kamuolys“ / 15min nuotr.

Vokietijos rinktinė vėl žaidė prastai ir švedai tikrai galėjo nugalėti, bet teisėjo sprendimas neskirti baudinio į vokiečių vartus ir gražus Toni Krooso smūgis paskutinėmis mačo sekundėmis išplėšė pergalę pasaulio čempionams.

15min podkasto „Skrieja kamuolys“ komanda sekmadieninėje laidoje svarsto, kodėl vokiečių žaidimas toks prastas, spėlioja, kam apskritai reikalinga VAR sistema, giria meksikiečius ir reiškia antipatijas Panamos rinktinei.

VIDEO: „Skrieja kamuolys“: Toni Krooso stebuklas ir nesibaigiantys klausimai dėl VAR

Studijoje – „Viaplay“ komentatorius Rytis Vyšniauskas, komikas Paulius Ambrazevičius ir Gintaras Radauskas. Marius Bagdonas su komisija bendravo tiesiai iš Jekaterinburgo stadiono.

Podkasto „Skrieja kamuolys“ kiekvieną pasaulio čempionato rungtynių dieną ieškokite portale 15min, taip pat – platformose „Podbean“ ir „iTunes“.

„Skrieja kamuolys“ rengėjai yra įkūrę pasaulio čempionato „Fantasy“ lygą. Jos kodas: 6AHRWAOL. Prisijunkite (čia), suburkite komandą – pasivaržysime. Prizas nugalėtojui – oficialus čempionato kamuolys „adidas“ „Telstar 18“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius