Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skundas atmestas: Karimo Benzema pokalbių ir toliau bus klausomasi

Madrido „Real“ žvaigždei Karimui Benzema nepavyko įtikinti Prancūzijos teismo, kad jis yra nekaltas byloje, kurioje įtariamas kito futbolininko, Mathieu Valbuena, šantažu. Tyrimas tęsiamas, o policija ir toliau turi teisę klausytis visų K.Benzema pokalbių telefonu.
Karimas Benzema
Karimas Benzema / „Scanpix“ nuotr.

Maždaug prieš metus į viešumą iškilo skandalas, kai policija sulaikė 28-erių K.Benzema, įtardama jį 32-iejų M.Valbueną šantažavimu.

„Real“ žvaigždė kaltinamas buvusio komandos draugo Prancūzijos rinktinėje šantažavimu, disponuojant jo privačia sekso juosta.

Teismas uždraudė K.Benzema bendrauti ar artintis prie M.Valbuena, kitų jo aplinkos žmonių bei daugų ir kitų byloje figūruojančių asmenų.

K.Benzema visus jam mestu kaltinimus neigia, tačiau tyrimas yra tęsiamas, Jo metu teismas suteikė policijai leidimą klausyti visų privačių K.Benzema pokalbių. Šią priemonę puolėjas buvo apskundęs teismui, tačiau šis paliko ją galioti.

Į bylą teismas ir vėl įtraukė kitą prancūzą, žinomą futbolininką Djibrilį Cisse, kuris pastaruoju metu buvo pasitraukęs iš profesionalaus futbolo. Buvęs „Liverpool“ žaidėjas šiuo metu treniruojasi su Prancūzijos antrojo diviziono „Auxerre“.

Vasarą tiek L.Benzema, tiek M.Valbuena praleido „Euro 2016“ turnyrą, nes rinktinės treneris nusprendė dėl bylos į nacionalinę komandą nekviesti abiejų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius