Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Slystant titului rungtynėse „Atletico“ išgelbėjo L.Suarezas, „Barcelona“ lieka be aukso

Luisas Suarezas pelnė dramatišką įvartį rungtynių pabaigoje ir Madrido „Atletico“ išplėšė galimai aukso vertės pergalę prieš „Osasuna“. Dabar „Atletico“ yra per vieną mačą nuo Ispanijos čempionato titulo, kurį pastarąjį kartą lietė prieš septynerius metus.
Madrido „Atletico“ išsigelbėjo mače su „Osasuna“ dviem įvarčiais per 10 paskutinių minučių.
Madrido „Atletico“ išsigelbėjo mače su „Osasuna“ dviem įvarčiais per 10 paskutinių minučių. / „Scanpix“ nuotr.

Diego Simeone treniruojama „Atletico“ komanda dabar žino – ji taps Ispanijos čempione, jei kitą savaitgalį išvykoje paskutinėse sezono rungtynėse įveiks 19 vietą užimančią Valjadolido „Real“.

Tai paaiškėjo, kai „Atletico“ palaužė „Osasuna“, kuri sekmadienį vakare pirmavo po 75 minutę pelnyto Ante Budimiro įvarčio ir buvo sukėlusi Madrido „Real“ viltis.

Tačiau Renanas Lodi išlygino rezultatą, o Yannicko Carrasco perdavimą uždaręs L.Suarezas išplėšė pergalę „Atletico“. Abu svarbūs įvarčiai pelnyti per paskutines 10 minučių – 82 ir 88-ąją.

Jei ne jos, dabar arčiau aukso būtų Madrido „Real“.

Dviem taškais nuo „Atletico“ atsiliekantis „Real“ išvykoje 1:0 palaužė Bilbao „Athletic“ po Nacho įvarčio 68 minutę.

„Atletico“ pirmauja Ispanijos lygoje nuo lapkričio mėnesio ir vienu metu turėjo 10 taškų pranašumą prieš artimiausius persekiotojus.

Madrido „Real“ ir „Barcelona“ ilgai vijosi, ėmė lipti ant kulnų, bet priešpaskutinį turą pretendentų į auksą skaičius nuo trijų sumažėjo iki dviejų.

Ironiška, kad būtent 33 metų L.Suarezas, kurį Barselonos klubas pardavė kaip per seną žaidėją vos už 6 mln. eurų, dabar savo 20-uoju įvarčiu lygoje veikiausiai lėmė titulą Madrido komandai.

Apie penktąjį titulą per septynerius metus svajojusi „Barcelona“ sekmadienį namie 1:2 pralaimėjo Vigo „Celta“ ir liko trečia.

Tai pirmasis kartas nuo 2007-2008 m. sezono, kai Lionelio Messi atstovaujama komanda nepateko tarp dviejų geriausių Ispanijos čempionato ekipų.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius