Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Smūgis Lietuvos čempionams: Ovidijaus Verbicko sezonas – baigtas

A lygos sezono finišo tiesiojoje atidūrusi Marijampolės „Sūduva“ susidūrė su iki skausmo pažįstamomis traumų problemomis. 15min žiniomis, sezonas jau baigtas Ovidijui Verbickui, traumą patyrė ir Vaidas Slavickas.
Marijampolės „Sūduva“ – Glazgo „Celtic“
Marijampolės „Sūduva“ – Glazgo „Celtic“ / nuotr. Evaldo Šemioto

Į Glazgo „Celtic“ vartus Marijampolėje įvartį mušusiam O.Verbickui yra įtrūkusi sausgyslė. 15min žiniomis, gydymo neužteks – saugui bus atlikta operacija, kuri užbaigs sezoną.

Vaido Slavicko situacija geresnė – jis, 15min žiniomis, į treniruotes grįš maždaug po savaitės, stebima, kaip krašto gynėjas reaguos į krūvius.

Primename, kad dėl skausmų paskutines dvejas rungtynes praleido ir Andro Švrljuga, tačiau, 15min žiniomis, kroatas jau šiandien pradės treniruotis.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Andro Švrljuga
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Andro Švrljuga

Dar anksčiau „Sūduvos“ komandoje iš rikiuotės krito ir į aikštę negrįžo Mihretas Topčagičius, Samiras Kerla, Alassane'as N'Diaye.

15min žiniomis, M.Topčagičiaus sugrįžimo galima tikėtis spalio pabaigoje.

S.Kerla artimiausiomis dienomis grįš iš Bosnijos, prisijungs prie komandos, tačiau aikštėje gynėją tikimasi išvysti tik spalio pabaigoje arba lapkričio pradžioje.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Semiras Kerla
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Semiras Kerla

Jau anksčiau skelbta, kad A.N'Diaye sezonas yra baigtas.

„Galima svarstyti visaip, mes analizavom, bet padarėme išvadą, kad dažniausiai trauma įvyksta po susidūrimo, konktaktinėse situacijose“, – anksčiau apie savo auklėtinių traumų priežastis kalbėjo Vladimiras Čeburinas.

A lygos viršūnėje marijampoliečiai kol kas trimis taškais lenkia Vilniaus „Žalgirį“, tačiau sostinės ekipa yra sužaidusi vieneriomis rungtynėmis mažiau.

Paskutinės naujienos pridės galvos skausmo ne tik V.Čeburinui, bet ir Lietuvos rinktinės treneriui Edgarui Jankauskui, kurio ekipos laukia Tautų lygos akistatos su Juodkalnija ir Rumunija.

VIDEO: „Vieni vartai“: nesutarimų draskomas „Man Utd“, legionieriai „A“ lygoje ir žiaurus Evra kerštas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius