-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šokas Slovėnijoje: „Žalgirio“ skriaudikė „Mura“ skėlė antausį „Tottenham“ klubui

Lietuvos futbolo čempionui Vilniaus „Žalgiriui“ istorines duris į UEFA Konferencijų lygos grupių etapą šią vasarą užtrenkusi Murska Sobotos „Mura“ ekipa sukūrė vieną didžiausių staigmenų šioje lygoje.
Son Heung-minis ir Harry Kane'as
Son Heung-minis ir Harry Kane'as / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Slovėnijos čempionė G grupėje ketvirtadienį 2:1 (1:0) namuose nugalėjo Anglijos „Premier“ lygoje žaidžiantį Londono „Tottenham“ klubą.

„Mura“ įmušė pirma, kai 11 min. pasižymėjo Tomi Horvatas.

Anglijos klubas šiose rungtynėse žaidė ne stipriausios sudėties, daugiau žaidimo laiko gavo ant suolo „Premier“ lygoje dažniausiai sėdintys futbolininkai, tiesa, ryškiausia komandos žvaigždė Harry Kane‘as žaidė visą mačą.

Labiausiai svečių situaciją komplikavo Ryano Sessegnono antra geltona kortelė, gauta sužaidus vos pusvalandį (32 min.).

Antonio Conte antrajame kėlinyje į aikštę metė daugiau pagrindinės sudėties futbolininkų, o H.Kane’as rezultatą išlygino (72 min.).

Vis dėlto „Mura“ pačioje pabaigoje išplėšė istorinę pergalę. 90+4 min. kamuolį į svečių vartus pasiuntė ir visą Slovėniją į eurofiją pasiuntė Amadejus Maroša.

„Man nepatinka tai, kas nutiko šiose rungtynėse, – po sensacingos nesėkmės teigė naujasis „Tottenham“ strategas A.Conte. – Turiu būti atviras ir pasakysiu, kad per tris su puse savaites aš pradedu suprasti, kokia yra situacija klube ir ji nėra lengva.“

„Jei kažkas mano, kad atvyks A.Conte ir komandos žaidimas stebuklingai pagerės – taip nebūna. Vienintelė magija yra darbas. Mums jo reikės labai daug atlikti. Šiuo metu komandos lygis nėra labai aukštas“, – tęsė A.Conte.

„Tai šokiruojantis ir gėdingas pralaimėjimas“, – griežtai rėžė buvęs „Tottenham“ futbolininkas, „BT Sport“ komentatoriumi dabar dirbantis Jermaine‘as Jenasas.

Ši nesėkmė gerokai komplikavo „Tottenham“ šansus patekti į kitą etapą. A.Conte vyrai paskutinėse G grupės rungtynėse namie žais su lyderiu „Rennes“ klubu, o tiek pat taškų turinti „Vitesse“ Nyderlanduose priims „Mura“ vienuolikę.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius