Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šokas Splite: „Hajduk“ atleido Valdą Dambrauską

Splito „Hajduk“ klubas pranešė, kad išsiskyrė keliai su treneriu Valdu Dambrausku ir jo asistentais Mariumi Skinderiu bei Justinu Gasiūnu.

„Hajduk“ informuoja, kad sprendimas priimtas bendru sutarimu. Laikinuoju komandos treneriu paskirtas asistentu dirbęs Mislavas Karoglanas.

Primename, kad sporto direktoriumi Splito klube dirba lietuvis Mindaugas Nikoličius.

V.Dambrauskas su lietuviškuoju štabu perėmė Splito komandos vairą 2021-ųjų lapkričio pradžioje. Lietuvis ekipai vadovavo 38-iose oficialiose rungtynėse, per kurias pasiekė 23 pergales, 8 kartus sužaidė lygiosiomis ir patyrė 7 pralaimėjimus.

Skaičiuojant vien Kroatijos lygos susitikimus, V.Dambrauskas laimėjo 71 proc. visų rungtynių.

„Jis bus prisimenamas kaip treneris, kuris atvežė trofėjų po devynerių metų pertraukos, nugalėdamas „Rijeka“ 3:1 taurės finale. Iki pat praėjusio sezono pabaigos jo komanda kovėsi dėl Kroatijos čempionų titulo“, – rašome „Hajduk“ pranešime.

Šiuo metu Splito klubas Kroatijos čempionato lentelėje su 13 taškų užima ketvirtąją vietą, tačiau už antroje ir trečioje vietoje esančius varžovus, turinčius 14 ir 15 taškų, yra sužaidęs dviem susitikimais mažiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius