Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Spartak“ treneris: „Jei nori įveikti „Barcelona“ ekipą, reikia, kad tau padėtų dangus“

Niekada pergalės prieš „Barcelona“ ekipą neiškovojęs dabartinis Maskvos „Spartak“ treneris Unai Emery neabejoja, kad ir dabar jo auklėtinių laukia nepaprastai sunkus uždavinys, rašo fcbarcelona.lt
Unai Emery
Unai Emery / AFP/„Scanpix“ nuotr.

40 metų specialistas Ispanijos nacionalinėse pirmenybėse prieš Katalonijos klubą yra kovojęs kaip vyriausiasis „Almeria“ ir „Valencia“ strategas, tačiau per dvylika mačų taip ir nesugebėjo parklupdyti tituluotų varžovų.

U. Emery įsitikinęs, kad pergalei prieš „Barcelona“ neužtenka vien ryžto ir nusiteikimo. Pasak ispano, reikia, jog „įsikištų dangaus jėgos arba nusišypsotų sėkmė“.

„Žinoma, kad mes sieksime pergalės ir aš tikiuosi, kad pagalbos iš dangaus mums nereikės, tačiau bus nepaprastai sunku. Vis tik yra komandų, kurios privertė „Barcą“ pasiduoti, o tai reiškia, kad yra būdų juos įveikti. Nedaug kam tai pavyko, tačiau mes stengsimės tapti vienais iš tokių“, - prieš rungtynes surengtoje spaudos konferencijoje svarstė Maskvos komandos vairininkas.

Ispanas pabrėžė ir „Barcelona“ lyderio Lionelio Messi svarbą komandai: „Jei jis yra geros sportinės formos, o jis dažniausiai toks ir yra, Lionelis vienas gali nulemti dvikovos baigtį“.

Beje, „Spartak“ į Katalonijos sostinę atvyko jau antradienį, diena anksčiau nei įprasta, ir paprašė „Barcelona“ klubo leisti jiems surengti papildomą treniruotę Mini Estadi stadione. Šioje arenoje savo rungtynes žaidžia perspektyviausia rezervinė katalonų komanda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius