Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stebuklu dėl dingusio žaidėjo nebetiki: „Vandenyje neišgyventų ilgiau valandos“

Anglijos aukščiausios lygos klubo „Cardiff City“ futbolininkas Emiliano Sala, skridęs virš Lamanšo sąsiaurio pradingusiu lėktuvu, veikiausiai žuvo. „Nemanau, kad yra šansas, kad jie išgyveno“, – sakė Johnas Fitzgeraldas, lėktuvo paieškos tarnybos atstovas.
Emiliano Sala
Emiliano Sala / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

Visa „Cardiff City“ komanda kupina nerimo.

Antradienį ryte pasklido informacija, kad brangiausias Velso komandos pirkinys – 28 metų argentinietis puolėjas E.Sala turėjo būti privačiame lėktuve, kuris pradingo iš radarų skrisdamas per Lamanšo sąsiaurį iš Nanto į Kardifą.

Naujienų agentūra AFP, remdamasi policijos duomenimis, patvirtino, kad E.Sala turėjo būti lėktuve. BBC teigimu, lėktuve buvo du keleiviai.

„Esame labai susirūpinę dėl lėktuvo. Laukiame patvirtinimo, kad galėtume pasakyti daugiau, bet esame susirūpinę dėl Emiliano Sala saugumo“, – teigiama Kardifo klubo atstovo Mahmeto Dalmano pareiškime.

Ieškoti pirmadienį vėlai vakare pradingusio lėktuvo išsiųsti sraigtasparniai, kurie apžiūrėjo prie Prancūzijos pakrantės esančios Gernsio salos teritoriją – lėktuvas dingo iš radarų jam skrendant per 20 km nuo salos.

Interviu Prancūzijos leidiniui „So Foot“ paieškų tarnybos atstovas Johnas Fitzgeraldas buvo nusiteikęs niūriai.

„Nemanau, kad yra šansų, kad jie išgyveno, – sakė jis. – Šie vandenys yra ekstremaliai šalti, ten įkritęs žmogus tikriausiai neišgyventų ilgiau nei valandą be apsauginių priemonių.“

J.Fitzgeraldo teigimu, lėktuvas, tiesiog „išnyko“ be jokios komunikacijos radiju. Nebuvo jokio signalo.

„Jei lėktuvas dužo ore ir keleiviai išlėkė iš jo, mes galėtume juos rasti, tačiau aš nežinau kada, – sakė jis. – Tai gali būti ir šiandien, bet gali ir po dviejų ar trijų savaičių. Kartais srovės nuneša kūnus ir mes randame jų Braitono paplūdimyje. Skamba siaubingai, bet srovės juda taip.“

Pastaruosius ketverius metus E.Sala rungtyniavo „Nantes“ klube. Sausio 19 dieną už 15 mln. svarų iš Prancūzijos klubo puolėją įsigijo Kardifo komanda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius