Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stevenas Gerrardas: „Raheemas Sterlingas bus „Premier“ lygos žvaigždė“

„Liverpool“ klubo kapitonas Stevenas Gerrardas nė kiek neabejoja, kad jaunasis komandos draugas Raheemas Sterlingas taps vienu iš geriausių Anglijos futbolininkų.
Raheemas Sterlingas
Raheemas Sterlingas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Patyręs anglas po miesto derbio su „Everton“ ekipa negailėjo pagyrų vos 17-os metų krašto saugui, kuris „Premier“ lygoje yra sužaidęs tik 11 rungtynių.

„Jis bus vienas iš geriausių „Premier“ lygoje. Dėl to man nekyla jokių abejonių. Aikštėje jis kovoja, prašo kamuolio, nesislepia. Jis turi drąsos. Jis turi tai, ko treneriai nori iš jaunų žaidėjų“, – komandos draugui pagyrų negailėjo kapitonas.

Rungtynėse su „Everton“ R.Sterlingas antrojo kėlinio pradžioje nepasinaudojo puikia proga įmušti įvartį, tačiau S.Gerrardas įsitikinęs, kad futbolininkas neturėtų sukti galvos dėl to epizodo ir tai nesugadino visapusiškai gero žaidėjo pasirodymo.

„Kai labiau subręs kaip žaidėjas, išnaudos tokias progas. Visi futbolininkai tai patiria“.

„Manau, kad Sterlingas žaidė fantastiškai. Atsižvelgiant į tai, kad jam tik 17 ir tai buvo derbis, kur atmosfera stadione ir tribūnose įkaitusi kaip katilas, jis sužaidė nepakartojamai“, – jaunąjį futbolininką liaupsino anglas.

„Nemanau, kad „Everton“ futbolininkai daug žinojo apie Raheemą prieš šias rungtynes. Tačiau manau, kad ateityje jie su tuo susidurs. R.Sterlingas dar žais daugybėje derbių ir juose žibės“, – įsitikinęs kalbėjo S.Gerrardas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius