Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Stumbro“ gretas sustiprino patyręs saugas D.Galkevičius

Kauno „Stumbro“ futbolo klubo gretas papildė patyręs 30-metis saugas Dominykas Galkevičius, kuris pirmąją šio sezono dalį praleido Marijampolės „Sūduvoje“.
Dominykas Galkevičius
Dominykas Galkevičius / fcstumbras.lt nuotr.

D.Galkevičius yra gerai pažįstamas Lietuvos futbolo gerbėjams. 2010 m. jis Panevėžio „Ekrano“ sudėtyje buvo pripažintas geriausiu mūsų šalyje rungtyniaujančiu futbolininku ir tais pačiais metais debiutavo Lietuvos nacionalinėje futbolo rinktinėje.

2011 m. „Stumbro“ naujokas sukirto rankomis su Lenkijos „Ekstraklasa“ klubu „Zaglebie“, kur įmušė vieną įvartį, tačiau viso savo potencialo atskleisti nesugebėjo dėl nuolat kamavusių traumų.

Vėliau D.Galkevičius rungtyniavo Baltarusijos ir Latvijos aukščiausiose lygose, kol galop sugrįžo į Lietuvą. Paskutine jo karjeros stotele buvo Marijampolės „Sūduva“, kurios gretose A lygoje jis į aikštę šiemet žengė du kartus.

VIDEO: „Stumbrą“ papildė gerai žinomas D. Galkevičius

„Šiuo metu man trūksta tik žaidybinės praktikos, tačiau su laiku viskas bus gerai, pagausiu reikiamą ritmą ir įgausiu optimalią sportinę formą. Įspūdis apie komandą yra geras, ekipoje nemažai legionierių, tačiau bandoma žaisti su kamuoliu, nėra mušimo ir bėgimo į priekį. Viskas gerai“, – fcstumbras.lt kalbėjo vyriausiu ekipos futbolininku tapęs D.Galkevičius.

Jis taip pat išreiškė tikėjimą „Stumbro“ galimybėmis A lygoje užimti ketvirtąją vietą.

„Turbūt visi turime tikėti. Yra toks tikslas, ir manau, jog jis yra įgyvendinamas. Aišku, visi kartu turime dirbti, atiduoti visas jėgas. Stengsiuosi padėti „Stumbrui“ siekti kuo geresnių rezultatų“, – mintimis dalinosi jis.

Kauno „Stumbro“ ekipoje D.Galkevičius vilkės 30 numeriu pažymėtus marškinėlius. Artimiausias A lygos rungtynes „Stumbras“ liepos 22 d. žais su Vilniaus „Žalgiriu“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius