Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Stumbro“ treneris iš Portugalijos: „Žalgiris“ nenusipelnė pergalės

A lygos 17 turo rungtynėse šeštadienį „Žalgiris“ savo aikštėje 1:0 (1:0) įveikė Kauno „Stumbrą“ ir iškovojo 13 pergalę. Vienintelį rungtynių įvartį 33 minutę pelnė vakar savo 33-ią gimtadienį šventęs sostinės ekipos puolėjas Darvydas Šernas. Po šio mačo kilo žodžių karas.
Vilniaus „Žalgiris“ A lygos rungtynėse įveikė Kauno „Stumbrą“
Vilniaus „Žalgiris“ A lygos rungtynėse įveikė Kauno „Stumbrą“ / A.Pliadžio nuotr.

„Stumbro“ treneris Mariano Barreto įskėlė aistrų.

Futbolo specialistas iš Portugalijos pareiškė, kad „Žalgiris“ šeštadienio rungtynėse nenusipelnė pergalės, nes „Stumbras“ buvo geresnė komanda ir turėjo daugiau progų pasižymėti.

„Pirmame kėlinyje varžovus nuo įvarčio išgelbėjo virpstas, be to, mūsų puolėjas iš palankios padėties smūgiavo pro šalį, nepasinaudojome ir galimybe pasiųsti kamuolį į tuščius vartus. O „Žalgiris“ vienintelį įvartį pelnė po kontratakos, tuo metu kai mes užtikrintai kontroliavome rungtynių eigą. Be abejo, buvo epizodų kai „Žalgiris“ perimdavo kontrolę, bet iš esmės „Stumbras“ žaidė geriau, be paliovos spaudė varžovus jų pačių aikštėje ir kovojo negailėdamas jėgų. Deja, rezultatas to neatspindi, tad mums belieka tik padėkoti savo žaidėjams ir ruoštis kitoms rungtynėms“, – „Stumbro“ trenerį citavo oficiali Vilniaus "Žalgirio" interneto svetainė.

A.Pliadžio nuotr./Vilniaus „Žalgiris“ A lygos rungtynėse įveikė Kauno „Stumbrą“
A.Pliadžio nuotr./Vilniaus „Žalgiris“ A lygos rungtynėse įveikė Kauno „Stumbrą“

Savo ruožtu, žalgiriečiai šiuo klausimu turėjo kitokią nuomonę. „Įdomu, pagal kokius parametrus varžovų treneris vertino savo komandos gerumą, – stebėjosi „Žalgirio“ treneris Andrius Skerla. – Taip, komanda gerai pasiruošusi fiziškai, bet aš nepastebėjau „Stumbro“ dominavimo aikštėje. Be abejo, buvo momentų, kai jie mus buvo prispaudę prie vartų, bet kažko ypatingo iš jų pusės tikrai nepastebėjau.“

D.Šernas paprasčiausiai pasiūlė dar kartą pažvelgti į rungtynių švieslentę: „Smagu, kad „Stumbro“ treneris taip pozityviai vertina savo komandą. Bet mes paėmėme tris taškus ir man neįdomu kaip jie žaidė. Tegul jie galvoja ką nori. Mes laimėjome, einame į priekį ir tikrai nesiruošiame galvoti, kieno komanda buvo geresnė. Matome galutinį rezultatą, jis viską ir pasako. Mes galime kalbėti, kad žaisdami su bulgarais irgi buvome geresni, tačiau rezultatas rodo ką kita.“

A.Pliadžio nuotr./Vilniaus „Žalgiris“ A lygos rungtynėse įveikė Kauno „Stumbrą“
A.Pliadžio nuotr./Vilniaus „Žalgiris“ A lygos rungtynėse įveikė Kauno „Stumbrą“

Šią savaitę Lietuvos čempionai iškrito iš Čempionų lygos atrankos varžybų, kai po pirmojo laimėto mačo Vilniuje (2:1) patyrė skaudžią pamoką Bulgarijoje, kur praėjusį trečiadienį 1:4 neprilygo Razgrado "Ludogorec" klubui.

Kitas rungtynes „Žalgiris“ žais liepos 25 d. Kaune su vietos „Kauno Žalgiriu“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius