Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su „Barcelona“ klubu siejamas treneris Luisas Enrique palieka „Celta“

Su „Barcelona“ klubu pastaruoju metu siejamas treneris Luisas Enrique oficialiai paskelbė, kad pasitraukia iš Vigo „Celta“ trenerio posto.
Luisas Enrique
Luisas Enrique / „Scanpix“ nuotr.

Spaudoje netyla kalbų, kad Gerardo Martino po šio sezono atsisveikins su Katalonijos ekipa, o pagrindinis kandidatas pakeisti jį – 44 metų L.Enrique.

„Šiandien yra liūdna diena, – pareiškė ispanas. – Šiandien aš vis dar esu “Celta„ klubo treneris, tačiau po sezono komanda turi pasiruošti ieškotis naujo specialisto“.

„Nėra išskirtinės priežasties, kodėl palieku „Celta“. Kalbant apie „Barcelona“, aš negaliu nieko paneigti ir patvirtinti. Mano ateitis dabar yra neaiški“, – pridūrė 8 metus „Barcoje“ žaidęs 44 metų ispanas.

Beveik neabejojama, jog L.Enrique „Celta“ paliko dėl „Barcelona“ ekipos. Dabartiniam katalonų treneriui G.Martino šeštadienio „Primera“ rungtynės, atrodo, kad bus paskutinės.

Ispanijoje 1970 metais gimęs L.Enrique žaidė atakuojančio krašto saugo pozicijoje, o geriausius karjeros metus praleido Madrido „Real“ (1991-1996) ir „Barcelona“ (1996-2004) ekipose. Jis atstovavo Ispanijos rinktinei 63 kartus ir dalyvavo trijuose pasaulio ir viename Europos čempionate.

Baigęs žaidėjo karjerą L.Enrique ėmėsi trenerio darbo. 2008-2011 m. dirbo „Barcelona“ dublerių komandoje, vėliau metus treniravo „Roma“, 2012-2013 metų sezoną praleido be darbo, o šio sezono pradžioje stojo prie „Celta“ vairo. 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius