Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su garsiuoju „Anderlecht“ klubu Čempionų lygoje kovosiantis „Ekranas“ nežada pasiduoti

Lietuvos futbolo čempionas Panevėžio „Ekranas“ trečiadienį Belgijoje UEFA Čempionų lygos trečiajame atrankos rate stos į mūšį su garsiu Briuselio „Anderlecht“ klubu.
„Ekrano“ pergalė.
„Ekrano“ futbolininkai neslepia, jog Čempionų lygoje jau pasiekė savo tikslą, kai nugalėjo „Shmarock Rovers“. / T.Stasevičiaus/tst-foto.lt nuotr.

Panevėžio ekipos vyriausiasis treneris Valdas Urbonas pripažįsta, kad jo komanda neturės daug pranašumų dvikovoje su daugkartiniais Belgijos čempionais, tačiau tikina, jog kokybės spragas galima užkamšyti charakterio tvirtumu.

„Anderlecht“ – aukšto meistriškumo komanda. Analizavome varžovų žaidimą. Mūsų vienintelis pliusas gali būti tas, jog varžovams sezonas tik prasideda. Tai vienas mūsų mažų pliusukų. Žinoma, komanda yra labai stipri. Kuomet susitinki su tokiu varžovu, patikrini savo galimybes. Manau, tokioms rungtynėms žaidėjų nuteikti nereikia, kadangi jie suvokia, jog jei nenusiteiks – bus liūdnas vaizdas“, – perspėjo V.Urbonas.

„Burtų traukimo ir varžovo nepasirinksi, kitą vertus, viskas sprendžiasi aikštėje. Grįžti prie burtų, kalbėti, ar jie buvo sėkmingi ar nesėkmingi, neverta. Mes turime varžovą ir ruošiamės jam.
Briuselyje tenkins toks rezultatas, kuris leistų tikėtis Vilniuje pratęsti kovą dėl patekimo į kitą etapą“, – tęsė „Ekrano“ treneris.

Patyręs „Ekrano“ gynybos ramstis Ignas Dedura pridūrė, kad Panevėžio ekipa jau pasiekė savo tikslą, įveikusi antrąjį Čempionų lygos atrankos ratą, tad Briuselyje nejaus įtampos.

„Mums buvo svarbiausia įveikti „Shmarock Rovers“. Apie varžovus kitame etape visiškai negalvojome. Dabar yra svarbiausia sėkmingai sužaisti, geriausias rezultatas būtų nepralaimėti. Atsakingos rungtynės buvo ir su „Shamrock Rovers“, Briuselyje bus labai sunku ir, žinoma, tai neeilinės rungtynės, tačiau stengsimės žengti į kitą etapą“, – teigė I.Dedura.

AFP/Scanpix nuotr./Praėjusį sezoną Belgijos čempionatą Anderlecht klubas laimėjo jau 31 kartą.
AFP/„Scanpix“ nuotr./Praėjusį sezoną Belgijos čempionatą „Anderlecht“ klubas laimėjo jau 31 kartą.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius